Verhaalgedreven stadsmanager NeuroNet: Mendax Proxy komt naar Switch

  • Nieuws

  • 6 dec 21 om 09:57

  • Kitty

  • 0

Het futuristische NeuroNet: Mendax Proxy krijgt ergens in het eerste kwartaal van 2022 een release in de Nintendo Switch eShop.

In de game speel je als een AI die wordt ingezet om de stad en de inwoners te besturen en leiden (vertaald):

Geïnspireerd door de megahit Reigns besturen spelers een verbeterde City AI die razendsnel beslissingen moet nemen die de toekomst van de stad en de welvaart van haar inwoners beïnvloeden. Elke keuze telt en elke beslissing heeft een blijvende impact op de personages die je ontmoet en de bredere status van de stad in dit verhaalgedreven avontuur.

Van het helpen van de vrolijke Papa Ru om van zijn foodtruck in het centrum van Shentilar een succesvol bedrijf te maken, tot grotere keuzes voor de hele stad, zoals het helpen van de politicus Denton Talingrey. Spelers komen voor morele dilemma’s te staan, waarbij er geen juiste keuzes zijn, maar alleen een stad die richting nodig heeft, met jou aan het roer. Zorg er alleen voor dat de stad niet uit elkaar valt in het proces.

In dit volledig met stemmen ingespeelde avontuur kom je tientallen unieke personages tegen, neem je deel aan duizenden verhaalgebeurtenissen, verken je meerdere eindes en een vertakkend verhaal dat je laat kennismaken met een stad die zijn menselijkheid verliest aan technologie en uiteindelijk de toekomst van deze stad bepaalt.

Zullen je keuzes de stad tot bloei brengen of haar op het pad naar de ondergang zetten?

Er zijn ook al een paar trailers te bekijken voor de pc-versie van de game:

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Clockwork Aquario – Een nieuwe oude arcadeplatformer

0

Review Clockwork Aquario - Een nieuwe oude arcadeplatformer

06-12-2021

2

Jeroen

Bekijk de eShop hoogtepunten van november

0

Media Bekijk de eShop hoogtepunten van november

05-12-2021

2

Robin

Reageer als eerste!