Vecht met kaarten in Card Warriors-update Dragon Ball Z: Kakarot

  • Nieuws

  • 5 mrt 22 om 12:35

  • Erik

  • 0

Vanaf nu is het kaartspel Card Warriors beschikbaar in Dragon Ball Z: Kakarot + Power Awakens Set. Card Warriors komt gratis met de 1.25-update.

Card Warriors kun je vergelijken met een kaartspel als Yu-Gi-Oh of Heartstone. Om de beurt speel je kaarten, en het is de bedoeling om de HP van de ‘leider’ van je tegenstander, naar – te krijgen. Er zijn drie verschillende modi: Casual Mode, Ranking Battle Mode en Tournament Battle.

Oorspronkelijk zou de Card Warriors-update afgelopen herfst al uitkomen op de Switch. In december maakten de ontwikkelaars bekend dat deze was uitgesteld vanwege een verandering in de planning.

Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set is sinds 24 september 2021 beschikbaar voor de Nintendo Switch. In tegenstelling tot veel voorgaande spellen, is dit een RPG. Mitch noemde de game “beter dan de animé“.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Wat spelen jullie dit weekend? [5 maart]

3

Special Wat spelen jullie dit weekend? [5 maart]

05-03-2022

5

Erik

Kirby en de Vergeten Wereld

2

Preview Kirby en de Vergeten Wereld

05-03-2022

6

Erik

Reageer als eerste!