Vang Hisuian Decidueye in Tera Raid Scarlet & Violet dit weekend

Het Tera Raid Battle-event met Hisuian Decidueye in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is vanaf nu live.

Decidueye verschijnt in 7-sterren Tera Raids als het Grass Tera Type. Tijdens Tera Raid Battles in Scarlet en Violet kunnen spelers samenwerken om krachtige Pokémon te verslaan voordat de tijd om is. Deze Pokémon hebben vaak zeldzame Tera Types.

Je kunt meedoen door de nieuwste Poke Portal News te downloaden of handmatig toegang te krijgen via het X-menu op je Nintendo Switch. De ronde duurt van vrijdag 13 oktober (01:00 uur) tot en met maandag 16 oktober (01:00 uur). De eerste ronde van het evenement was van 6 tot 9 oktober,

The Pokémon Company houdt regelmatig Tera Raid-evenementen voor Pokémon Scarlet & Violet. In september was er bijvoorbeeld een 7-sterren Raid met Mewtwo, waarvoor ze zelfs een speciale Mew weggaven.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Ga jij Hisuian Decidueye vangen, of had jij liever een andere 7-sterren Tera Raid gezien? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Serebii.net op X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Nieuwe stemacteur Super Mario mogelijk gelekt

1

Nieuws Nieuwe stemacteur Super Mario mogelijk gelekt

13-10-2023

5

Robin

Hoofdafbeelding bij F-Zero 99 geüpdate naar Versie 1.0.2

0

Nieuws F-Zero 99 geüpdate naar Versie 1.0.2

13-10-2023

3

Erik

Reageer als eerste!