Update Smash Bros. Ultimate voegt Sora-amiibo-ondersteuning toe

  • Nieuws

  • 15 feb 24 om 10:08

  • Erik

  • 4

Super Smash Bros. Ultimate ondersteunt vanaf nu de Sora-amiibo. Een nieuwe update, Versie 13.0.2, voegt het gebruik toe.

Versie 13.0.2 brengt naast de Sora-amiibo geen andere veranderingen.

De officiële patch notes:

Super Smash Bros. Ultimate – Versie 13.0.2

Algemeen

  • Updates voor ondersteuning met de Sora-amiibo, die op de planning staat om binnenkort uitgebracht te worden.

De Sora-amiibo is vanaf 16 februari te koop.

Als je de Sora-amiibo in de game scant, fungeert hij als een CPU-tegenstander die zich aanpast aan jouw manier van spelen. Daarnaast kun je ‘m sterker maken met spirits en op een online avontuur laten gaan, waarin hij vecht tegen andere figuurspelers.

De Sora-amiibo ligt vanaf morgen, 16 februari officieel in de winkels. Het is de laatste amiibo die uitgebracht wordt van de Smash Bros-lijn, die startte op de Wii U in 2014. Afgelopen maandag doken de eerste foto’s al op.

Sora is de hoofdrolspeler van de Kingdom Hearts-serie. Hij was tevens de laatste vechter die toegevoegd is aan Super Smash Bros. Ultimate.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Update Pikmin Bloom brengt meer Big Flowers en Mushrooms

1

Nieuws Update Pikmin Bloom brengt meer Big Flowers en Mushrooms

15-02-2024

1

Karina

Overzicht van de eerste reviews van Mario vs. Donkey Kong

0

Nieuws Overzicht van de eerste reviews van Mario vs. Donkey Kong

14-02-2024

4

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Martijn

15 feb 24 om 12:46

#13005‍

3604 XP | 417 comments

Deze ga ik wel halen, al heb ik helemaal niets met Kingdom Hearts. Schijnt ook lastig te zijn om het verhaal te volgen, dus ben ik daar ook nog niet ingestapt (ook omdat het via streaming gaat op de Nintendo Switch, waar ik geen voorstander van ben). Beetje zoals bij Final Fantasy, waar ik ook niet bekend mee ben, maar wel de Cloud- en Sephiroth-amiibo van heb gehaald. Misschien is het nu meer om de Super Smash Bros-lijn verder compleet te maken.

Weet zeker dat Sora, als de recentste amiibo, er uitstekend uitziet. Benieuwd of Nintendo ook doorgaat met amiibo na de Nintendo Switch. Wie weet, komt daarop ook weer een Super Smash Bros. uit of breiden ze "Ultimate" nog wat verder uit. Het kan: zie Mario Kart 8. Misschien is het nog niet helemaal de laatste amiibo in deze lijn, maar voor nu wel. Eigenlijk vind ik dat voor nu best prima!

Apenknul

15 feb 24 om 13:34

#13006‍

3812 XP | 717 comments

Denk zelf dat we van Amiibo's nog niet af zijn. Ik weet niet of we een Ultimate Deluxe krijgen, of een totaal nieuwe Smash, maar met nieuwe characters verkoop je ook nieuwe beeldjes van die characters, zeker als die characters weinig merch/beeldjes van zichzelf hebben.

Yosher

15 feb 24 om 17:09

#13008‍

5950 XP | 1102 comments

Ook buiten Smash zijn we zeker nog niet van amiibo af lijkt me. We hebben recentelijk ook nog Xenoblade Chronicles 3 amiibo gekregen, niet lang daarvoor nog de Splatoon 3 amiibo van Deep Cut, en ook nog de Tears of the Kingdom amiibo van Zelda en Ganondorf...

De vraag is eerder of amiibo weg zullen gaan voordat de volgende Smash game uit komt. Het lijkt wel alsof ze flink hebben terug geschaald met amiibo over de jaren heen maar ik denk voorlopig niet dat het helemaal weg zal gaan.

rob1N

16 feb 24 om 00:17

#13013‍

5441 XP | 1048 comments

Het zal mij benieuwen of het hierbij stopt... Voor mensen die het verzamelen zou het wel fijn zijn voor de portemonnee haha. 

Ik gebruik Amiibo's niet meer sinds ik het met de release had aangeschaft. Het bleek gewoon waardeloos te zijn en totaal niet boeiend in games. het is leuker als figurine maar dan is het wel overpriced.