Update en fysieke release voor SaGa Emerald Beyond

  • Nieuws

  • 17 jun 24 om 13:32

  • Jeroen

  • 0

SaGa Emerald Beyond verscheen eind april in de eShop, en nu komt er een nieuwe gratis update en ook een fysieke release!

De update is al beschikbaar, en deze voegt een aantal kleine dingen toe en lost ook een paar kleinere problemen op. Zo was er een probleem waarbij gevechten soms niet eindigen als de speler veel Overdrives gebruikte, maar verder bevat deze update alleen wat kleine fixes zoals tekst en kleine grafische glitches hier en daar. Ook is inmiddels bekend geworden dat er toch een fysieke versie van de game komt. Het is wel een Aziatische versie, maar deze ondersteunt gewoon Engels en de Nintendo Switch is zelf natuurlijk regiovrij. Fans van fysieke releases kunnen hun hart dus ophalen.

De ontwikkeling van deze Role Playing Game begon al in 2017, na de release van SaGa Scarlet Grace. De game volgt zes verschillende personages met een aantal unieke verhaallijnen. Deze langlopende franchise kwam al eerder uit op de Switch, waarbij je bijvoorbeeld al SaGA Scarlet Grace en een paar delen van Romancing SaGa kan spelen.

Ga jij als Square Enix-fan ook voor deze (fysieke) release? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Nintendo Direct aangekondigd voor 18 juni

10

Nieuws Nintendo Direct aangekondigd voor 18 juni

17-06-2024

7

Rik

Hoofdafbeelding bij Masahiro Sakurai heeft zijn laatste YouTube-video opgenomen

5

Nieuws Masahiro Sakurai heeft zijn laatste YouTube-video opgenomen

17-06-2024

3

Erik

Reageer als eerste!