Ubisoft bevestigd dat ze werken aan een nieuw Rayman Project

  • Nieuws

  • 2 uur geleden

  • Coen

  • 0

Na de geruchten van eerder vandaag komt Ubisoft nu ook met een bericht. Ze werken toch echt aan een Rayman project.

Eerder vandaag deelde we een bericht over een gerucht dat Ubisoft bezig zou zijn met een Rayman remake. Dit nieuwtje werd opgepikt door meerdere nieuwssites waaronder Kotaku. Kotaku stuurde Ubisoft een aantal vragen en kreeg antwoord. Ubisoft blijkt daadwerkelijk bezig te zijn met een nieuw Rayman project. Ubisoft geeft echter niet aan of het project een remake is of niet.

Naast een DLC uitbreiding in Mario + Rabids: Sparks of hope heeft Rayman sinds Rayman Legends al geen nieuwe game meer gehad en die kwam ondertussen 11 jaar geleden uit!

Ubisoft heeft in een e-mail aan Kotaku het volgende vermeld (vertaald):

We zijn trots om aan te kondigen dat Ubisoft Montpellier en Ubisoft Milan onglangs begonnen aan de verkenningsfase van de Rayman-serie. Het project is nog in de vroege fase en we wachten nog even tot we meer details delen.

De bedenker van de Rayman-serie, Michel Ancel word geraadpleegd als consultant om de consistentie van het Rayman universum te bewaren.

Rayman is wel wat “lekken” gewend maar vandaag is wel erg veel van het goede.

Het originele Rayman spel kwam uit op de Playstation, Atari Jaguar, Sega Saturn en MS-DOS in 1995. Sindsdien heeft de serie meerdere gevolgen gekregen en is Rayman ook lange tijd een mascotte geweest van Ubisoft. In de laatste paar jaren is Ubisoft hem een beetje uit het oog verloren. Zal dit het begin zijn van een nieuw Rayman tijdperk?

Wat denk jij van een nieuw Rayman project? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Kotaku

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Ontwikkeling LEGO Horizon Adventures voltooid

0

Nieuws Ontwikkeling LEGO Horizon Adventures voltooid

24-10-2024

1

Rik

Gerucht: Ubisoft Milan werkt aan een Rayman remake

6

Nieuws Gerucht: Ubisoft Milan werkt aan een Rayman remake

23-10-2024

3

Coen

Shin chan: Shiro and the Coal Town

0

Review Shin chan: Shiro and the Coal Town

23-10-2024

3

Rik

Reageer als eerste!