Twee oude bekenden keren terug in River City Girls 2

  • Nieuws

  • 20 aug 21 om 12:48

  • Erik

  • 0

WayForward onthult dat Marian en Provie speelbaar zijn in River City Girls 2. Beide vechtersbazinnen komen uit eerdere beat-em-ups: Marian vanuit de Double Dragon-franchise en Provie uit River City Ransom: Underground. 

Marian is geen onbekende in de Kunio-kun franchise; na haar opwachting in Double Dragon (1987), maakte ze haar debuut in River City Girls als verkoper. Hetzelfde geldt voor de stoere Provie. Zij debuteerde in River City Ransom Underground (2017), als lid van The Flock – een groep die de misdaad bevecht. Marian lijkt vooral gefocust op brute kracht, terwijl Provie het van haar acrobatische toeren moet hebben.

Beide personages waren al geteased bij de onthulling van River City Girls 2, tijdens de E3 van 2021.

Eerste screenshots en antagonisten

De aankondiging van deze twee oude bekenden komt ook met de eerste screenshots van River City Girls 2. Deze tonen naast de nieuwe personages, ook een aantal omgevingen en de protagonisten uit deel 1: Misako en Kyoko.

WayForward onthult tot slot de terugkeer van de slechteriken Ryuichi en Ryuji, ook wel de ‘Dragon Twins’ genaamd. Zij zijn de bodyguards van een van de voornaamste antagonisten in River City Girls 2.

River City Girls 2 is een spin-off binnen River City-franchise, die bekend staat als Kunio-kun, en staat op de planning voor 2022. Wij waren onder de indruk van het eerste deel en benoemden dat het “een vergeten genre” weer naar de voorgrond bracht.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Eerste aflevering van animatieserie Sonic Colours Rise of the Wisps is uit

0

Media Eerste aflevering van animatieserie Sonic Colours Rise of the Wisps is uit

20-08-2021

1

Jeroen

DOOM Slayers Collection nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

1

Nieuws DOOM Slayers Collection nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

20-08-2021

1

Erik

Reageer als eerste!