Turnip Boy Commits Tax Evasion toont Sunset Station DLC in trailer

  • Nieuws

  • 29 aug 21 om 16:00

  • Kitty

  • 0

Turnip Boy Commits Tax Evasion heeft onlangs gratis DLC gekregen, waarvan nu een trailer is verschenen om de nieuwe content te showen.

De nieuwe content voor Turnip Boy Commits Tax Evasion is toegankelijk na het voltooien van het spel. Bezoek het vrijgespeelde Sunset Station om een treinrit te maken op de Limitless Line en het op te nemen tegen nieuwe en vernieuwde vijanden voor verschillende beloningen. Om toegang te krijgen tot Sunset Station, moeten spelers eerst het spel uitspelen om hun ticket voor de Limitless Line vrij te spelen.

Naast de oneindige rogue-lite trein kerker zijn er drie gloednieuwe vijanden, vijanden die zijn vernieuwd, een extra baasgevecht, 15 nieuwe hoeden, en nog veel meer. De gebruikelijke oppoets- en bugfixes zijn ook doorgevoerd.

In Turnip Boy Commits Tax Evasion kruip je in de huid van een schattige raap die toevallig een absolute bedreiging vormt voor de samenleving. Nadat je geen belasting hebt betaald en uit je huis bent gezet, moet je op een epische zoektocht gaan om je enorme schuld aan burgemeester Onion terug te betalen. Tuingereedschap om plantastische puzzels op te lossen, excentrieke groenten en fruit te ontmoeten en verraderlijke gevechten aan te gaan. Ontdek onderweg wat deze tuingemeenschap bederft en sta op om de corrupte groentenregering neer te halen! Erik speelde de game nadat hij in april verscheen en schreef er een enthousiaste review over!

De game is vooralsnog alleen digitaal te krijgen, maar krijgt in de herfst een fysieke uitgave.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

0

Nieuws Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

13-05-2024

1

Rik

No More Heroes-bedenker Suda51 wil een Deadpool-spel maken met Marvel

1

Nieuws No More Heroes-bedenker Suda51 wil een Deadpool-spel maken met Marvel

30-08-2021

1

Kitty

Bravely Default II heeft bijna een miljoen verkopen behaald

0

Nieuws Bravely Default II heeft bijna een miljoen verkopen behaald

29-08-2021

2

Kitty

Reageer als eerste!