Trailer LIVE A LIVE zet de zeven hoofdpersonen centraal

  • Nieuws

  • 13 feb 22 om 15:16

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft een character trailer uitgebracht voor de remake van Square Enix’s rollenspel LIVE A LIVE. Deze stelt je voor aan de hoofdpersonages.

Zie LIVE A LIVE als Octopath Traveler, maar dan met personages in verschillende tijdlijnen. De hoofdpersonages in volgorde van de trailer: Pogo (prehistorie), The Sundown Kid (Wilde Westen), The Heart of the Mountain Shifu (Imperialistisch China), Oboromaru (Japan in de Edo-periode), Masaru Takahara (nu), Akira (nabije toekomst), Cube (verre toekomst) en Oersted (Middeleeuwen)

LIVE A LIVE verscheen oorspronkelijk exclusief in Japan op de Super Famicom. De remake is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van februari, en verschijnt op 22 juli.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij 9 opvallende Nintendo Switch-games voor mei 2024

1

Special 9 opvallende Nintendo Switch-games voor mei 2024

02-05-2024

2

Erik

Bevestigd: alternatief verhaal voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

0

Nieuws Bevestigd: alternatief verhaal voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

13-02-2022

0

Rik

Producer van Mother 3 ziet een westerse release graag tegemoet

1

Nieuws Producer van Mother 3 ziet een westerse release graag tegemoet

13-02-2022

3

Erik

Reageer als eerste!