Toby Fox vertelt welke muziek hij componeerde voor Scarlet & Violet

Toby Fox heeft bekendgemaakt aan welke tracks voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet die gewerkt heeft. 

Ondanks alle bugs en glitches zijn Pokémon Scarlet en Pokémon Violet goede en leuke spellen. Wat bij elk spel belangrijk is, is de muziek. De muziek bepaalt de sfeer van de omgevingen waarin je je waant of de gevechten die je aangaat. We weten dat Undertale maker Toby Fox een aantal tracks heeft gemaakt voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Vandaag heeft Toby onthuld aan welke tracks die precies gewerkt heeft.

In augustus had Toby al onthuld dat hij aan de Terastal Raid Battle muziek heeft gewerkt maar het blijkt dat er vier andere tracks zijn waar hij zijn muzikale werk in heeft gestopt. De tracks: Academy Ace Tournament, Battle! Zero Lab, Area Zero (aangepast door Gō Ichinose) en het grote veld thema zijn tracks waaraan hij heeft gewerkt.

Hij vertelt dat hij een majestueus thema melodie gemaakt had om als academy track te gebruiken, maar in plaats dat het daar gebruikt werkt voor het veld thema wat door heel het spel te horen is. De tracks die het melodie gebruiken zijn wel door andere componisten gemaakt.

Welke track van Pokémon Scarlet en Violet vindt jij het leukste? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Square Enix gaat Nintendo-platformen “agressief” ondersteunen

0

Nieuws Square Enix gaat Nintendo-platformen "agressief" ondersteunen

13-05-2024

0

Robin

Mario Kart 8 Deluxe is geüpdate naar Version 2.2.1

1

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe is geüpdate naar Version 2.2.1

22-12-2022

3

Erik

The-Gecko-Lords-N1-UP-sailing-water-zeilboot-puzzel-spel

1

Nieuws Puzzelplatformer The Gecko Gods aangekondigd voor Nintendo Switch

21-12-2022

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

Mitch

22 dec 22 om 07:31

#7991‍

3076 XP | 478 comments

Battle! Zero Lab is een mooie, spoiler-vrije titel voor de beste muziek in de game

Tamadachi

23 dec 22 om 00:31

#7998‍

5177 XP | 640 comments

Toby Fox is echt een grote aanwinst geweest voor de soundtrack van Pokémon Scarlet en Violet want deze vijf tracks behoren wat mij betreft gegarandeerd bij de beste muzieknummers uit de hele game.

rob1N

23 dec 22 om 15:39

#8001‍

5431 XP | 1046 comments

Sowieso heel dat Area Zero is geniaal gecomposed. Het begint al met deze muziek, maar ook gewoon het hele peacefully vrolijke graslandschap maar dan met die muziek waardoor je het idee krijgt dat je hier niet hoort te zijn en dat er duidelijk shit aan de gang is waar je weg van wilt blijven. Alleen al het feit dat je in een downward spiral om de waarheid heen draait, en het door ubersterke pokemon wordt verdedigd... en dan het spooky gedoe omtrent die professor (in violet) en dan die encounter met die future delibird. xD geniaal. Heel de after Elite 4 content is wat voor mij de game heeft gemaakt! En de muziek eromheen maakte dit zeker compleet.