The Lord of the Rings: Gollum haalt 2022 waarschijnlijk niet meer

  • Nieuws

  • 26 jul 22 om 09:34

  • Erik

  • 0

The Lord of the Rings: Gollum is met een “paar maanden” uitgesteld. Dit betekent dat de game  waarschijnlijk 2022 niet meer haalt.

De ontwikkelaars maken de keuze om de “best mogelijke ervaring” aan spelers te geven, en te voldoen aan de verwachtingen van de community. Ze komen in de “nabije toekomst” met een nieuwe verschijningsdatum.

De Nintendo Switch-versie van The Lord of the Rings: Gollum stond op de planning voor 30 november 2022. Op de overige consoles mikte ontwikkelaar Daedelic Entertainment voor 1 september.

Het volledige statement van de uitgever en ontwikkelaar (vertaald):

“Daedalic Entertainment en Naco willen alle spelers bedenken voor hun geduld en steun tot dusver. Het team is de afgelopen jaren hard aan het werk geweest om onze visie op een geweldig verhaal, gezet in een adembenemende wereld vol magie en mysterie, te kunnen delen. We zijn gedreven om de verwachtingen van de community waar te maken, en het nooit-vertelde verhaal van Gollum op zo’n manier te brengen, dat het de visie van J.R.R. Tolkien [de schrijver] eert.

Dat gezegd hebbende, om de best mogelijke ervaring te bieden – besloten we om de release van The Lord of the Rings: Gollum met een aantal maanden uit te stellen. We updaten met een exacte releasedatum in de nabije toekomst.”

In The Lord of the Rings: Gollum speel jij, zoals de titel suggereert met Gollum. Dit iconische personage wordt gekenmerkt door twee persoonlijkheden: de nieuwsgierige Sméagol en de duistere Gollum. Welke kies jij? In dit filmpje leggen de ontwikkelaars aan je uit wat je kunt verwachten.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Officieel Nintendo Museum opent deze herfst

0

Nieuws Officieel Nintendo Museum gaat deze herfst open

07-05-2024

1

Erik

20 jaar Super Mario Sunshine – Niet alleen maar zonneschijn

6

Special 20 jaar Super Mario Sunshine - Niet alleen maar zonneschijn

26-07-2022

10

Dennis

Race mee in de Mario Kart 8 Deluxe Summer Cup  op 6 augustus

2

Nieuws Race mee in de Mario Kart 8 Deluxe Summer Cup op 6 augustus

25-07-2022

3

Erik

Reageer als eerste!