The Dark Pictures Anthology: Man of Medan krijgt verrassingsrelease op Switch

  • Nieuws

  • 5 mei 23 om 14:28

  • Dennis

  • 0

Man of Medan, het eerste deel uit de horror-reeks The Dark Pictures Anthology, is sinds gisteren verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

De aankondiging werd gisteren gedaan op het Twitter-kanaal van de gameserie. Het spel is per direct verkrijgbaar in de Nintendo eShop en kost €19,99.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is een interactief survivalhorror-game, gemaakt door Supermassive Games en uitgegeven door Bandai Namco. Het verhaal is gebaseerd op de legende van het spookschip Ourang Medan. Je volgt vijf hoofdrolspelers, en de keuzes die je maakt in het spel hebben invloed op het verloop van het verhaal en de onderlinge relaties.

Man of Medan is het eerste deel uit de The Dark Pictures Anthology-serie. Deze reeks gaat bestaan uit acht spellen, waarvan er nu vier uitgebracht zijn op andere platformen. Of de overige uitgebrachte delen ook naar de Switch komen is nog niet bekend.

Durf jij het aan om Man of Medan te trotseren? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Wii Sports opgenomen in World Video Game Hall of Fame

4

Nieuws Wii Sports opgenomen in World Video Game Hall of Fame

05-05-2023

4

Rik

Final Fantasy Pixel Remaster meer dan twee miljoen keer verkocht

0

Nieuws Final Fantasy Pixel Remaster meer dan twee miljoen keer verkocht

05-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!