The Cruel King and the Great Hero maakt sprong naar het westen

  • Nieuws

  • 16 jul 21 om 10:51

  • Erik

  • 0

NIS America heeft onthuld dat The Cruel King and the Great Hero in Europa uitkomt. De game, die eerder bekend stond als The Wicked King and the Noble Hero, verschijnt in het begin van 2022.

Om dit nieuws te vieren, heeft NIS America een trailer van deze RPG gedeeld. Het filmpje neemt je mee naar het verhaal en geeft een geweldige indruk van de bijzondere grafische stijl: de game wordt gepresenteerd als een prentenboek voor kinderen. Hier speel jij als Yuu, die op een avontuur gaat om een grootse heldin te worden. Aan haar zijde is het monsterlijke beest de Dragon King, die haar beschermt en op het juiste pad stuurt. Maar dan komt de gruwelijke waarheid achter haar compagnon naar boven…

 

Vijanden negeren

The Cruel King and the Great Hero heeft qua gameplay wel wat weg van Octopath Traveler: het is namelijk essentieel dat je de zwakte van al je tegenstanders opzoekt. Dit kan van alles zijn overigens, sommige monsters houden er zelfs niet van om genegeerd te worden! Ben je benieuwd naar meer info, dan moet je zeker dit bericht uit april even checken. Ik vond die game er toen al zo tof uit zien, dat ik een overzicht maakte met alle info!

NIS America maakt tot slot bekend dat er ook een Storybook Edition wordt uitgebracht: deze bevat een Artbook,. digitale soundtrack, een knuffel van Yuu en een mooie Collector’s Box. Deze kost $104,99 en is voor te bestellen via de webshop van NIS America.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

Op expeditie in The Survivalists: Expeditions Update

0

Nieuws Op expeditie in The Survivalists: Expeditions Update

16-07-2021

0

Erik

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD nu beschikbaar voor Nintendo Switch

4

Nieuws The Legend of Zelda: Skyward Sword HD nu beschikbaar voor Nintendo Switch

16-07-2021

3

Erik

Reageer als eerste!