Tetris 99 krijgt Grand Prix met Wario- en Mario-thema

In december zijn weer twee nieuwe thema’s te verdienen voor Tetris 99, met een Grand Prix rondom Wario Ware: Move It! en Super Mario Bros. Wonder!

Binnen Tetris 99 organiseert Nintendo nog steeds een Grand Prix voor vrijwel iedere vooraanstaande Nintendogame. Bij zo’n evenement neem je het tegen 99 andere spelers op, in een nieuw thema. Lukt het je om honderd punten te verzamelen, dan wordt het thema toegevoegd aan jouw verzameling. Je kunt het spel voortaan ook daarin spelen, met een nieuwe achtergrond, muziek, geluiden en Tetris-blokjes.

De volgende twee Grand Prix-thema’s zijn in stijl van het recent verschenen Wario Ware: Move It! en Super Mario Bros. Wonder. Nintendo kondigde deze aan met de volgende berichten op social media.

Het 37e Grand Prix staat dus in het teken van Wario Ware: Move It. Dit evenement kun je spelen van 1 tot 5 december 2023. Vervolgens is de beurt aan Super Mario Bros. Wonder, waarmee je tussen 15 en 19 december aan de slag kunt gaan. Tetris 99 is beschikbaar als gratis download voor Nintendo Switch Online-leden, maar er is ook een fysieke uitgave met meer spelmogelijkheden.

Volg jij de Grand Prix in Tetris 99 nog en wil je deze twee thema’s graag vrijspelen? Vertel er ons meer over, in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

[Terugkijken] Bekijk hier de LEVEL-5 VISION 2023 II

1

Nieuws [Terugkijken] Bekijk hier de LEVEL-5 VISION 2023 II

29-11-2023

3

Rik

Actie-RPG Arisen Force: Vonimir haalt inspiratie uit HD-2D games

0

Nieuws Actie-RPG Arisen Force: Vonimir haalt inspiratie uit HD-2D games

27-11-2023

3

Karina

Reageer als eerste!