Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem naar Switch

Outright Games heeft vandaag bekendgemaakt dat er een spel in ontwikkeling is gebaseerd op de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Deze titel krijgt zijn release in 2024 en komt waarschijnlijk ook uit op de Nintendo Switch.

Het spel speelt zich af een aantal maanden voor de gebeurtenissen uit de film en heeft ook eenzelfde soort stijl. Het combineert het teamwork van de ninja turtles met een grappig verhaal. Spelers zijn in staat om als de schildpadden te spelen en zo New York City te redden van een nieuwe mutant dreiging.

Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem

Stephanie Malham COO van Outright Games deelde vandaag het volgende: “ We zijn erg enthousiast om de mogelijkheid te hebben om de Teenage Mutant Ninja Turtles weer tot leven te laten komen in een super nieuw spel. Dit is voor ons een van de langs bestaande en meest geliefde franchise in de wereld en we zijn super enthousiast om de bereikbaarheid van de Turtles uit te breiden met meer delen van de wereld van video games.” Doug Rosen , SVP van games en emerging media van Paramount voegde daaraan toe: “ We zijn blij met onze eerste console release van het Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Universum, zeker als de franchise zo blijft groeien. “De stijl van de animatie past perfect bij video games en we kunnen niet wachten tot iedereen het spel kan spelen.”

Heb jij de film van de Teenage Mutant Ninja Turtles al gezien? Laat het ons weten in de reacties?

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Fan Friday: Real-life Mario Karts?!

0

Special Fan Friday: Real-life Mario Karts?!

08-09-2023

2

Rik

Nintendo deelt videobericht Charles Martinet & Miyamoto

8

Nieuws Nintendo deelt videobericht Charles Martinet & Miyamoto

07-09-2023

5

Rik

Reageer als eerste!