Tales of Graces F Remastered vecht zich naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 27 aug 24 om 17:51

  • Mitch

  • 0

Bandai Namco brengt een uitgebreide versie van Tales of Graces naar de Nintendo Switch om de dertigjarige verjaardag van de franchise te vieren.

Tijdens de Nintendo Direct Partner Showcase kwam naar buiten dat er een remaster van het RPG-spel “Tales of Graces f” onderweg is naar de Nintendo Switch. Deze vernieuwde versie bevat verbeteringen en verschijnt 17 januari voor Nintendo hybride console. Bekijk de trailer hieronder.

 

 

In “Tales of Graces f Remastered” volgen spelers het verhaal van Asbel en zijn vrienden in de wereld van Ephinea, een planeet met veel groen en drie grote naties die de macht van Eleth beheersen. Tijdens het avontuur reis je door deze naties, sluit je vriendschappen, en ga je gevechten aan met zowel mensen als monsters. Graces F staat onder Tales-fans bekend om zijn vlotte vechtsysteem, waarmee je in realtime combo’s aan elkaar rijgt. Het verhaal werd minder goed ontvangen.

De remaster biedt onder andere verbeteringen in de spelervaring, downloadbare content uit de oorspronkelijke versie en scènes die voor het eerst in het Engels worden uitgebracht. Ook zijn er objective markers toegevoegd en kunnen combat encounters uitgezet worden. Tales of Graces F verscheen oorspronkelijk in 2010 voor de PlayStation 3 en is weer een verbeterde versie van het Nintendo Wii-origineel uit 2009. Het F-gedeelte voegt extra verhaalscenes en een extra dungeon toe.

Tales of Graces F Remastered verschijnt 17 januari 2025 voo de Nintendo Switch.

Ben jij te porren voor de remaster van een enhanced version? Laat het horen in de comments!

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Yakuza-serie maakt debuut op Switch met Yakuza Kiwami

0

Nieuws Yakuza-serie maakt debuut op Switch met Yakuza Kiwami

27-08-2024

1

Erik

Sid Meier’s Civilization VII krijgt eerste Switch-trailer

0

Media Sid Meier's Civilization VII krijgt eerste Switch-trailer

27-08-2024

2

Coen

Reageer als eerste!