Tales of Arise-DLC voor Atelier Sophie 2 nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 7 apr 22 om 23:36

  • Jeroen

  • 0

Koei Tecmo heeft een update voor hun game Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream vrijgegeven. Hierin zijn een aantal voorwerpen uit Tales of Arise opgenomen, evenals een aantal andere dingen.

Zowel de Tales-franchise als de Atelier-games bestaan 25 jaar, en ter gelegenheid daarvan zijn er een aantal voorwerpen uit Tales of Arise opgenomen in Atelier Sophie 2. Als je de Tales-game hebt gespeeld ken je vast de Owl King Doll, Alphen’s masker en de tiaria van Shionne. Enkele voorwerpen uit de Atelier-game bewandelen de omgekeerde weg, maar helaas kunnen Switch-bezitters daar niet van genieten omdat Tales of Arise niet op Switch uitgekomen is.

Er is meteen ook andere DLC uitgebracht, zoals het Atelier Series Legacy BGM-pakket. Hierin zit muziek uit een aantal vorige Atelier-games. Dit pakket is gratis, maar er is ook betaalde DLC uitgebracht, in de vorm van een aantal zwempakken waar je je personages mee kan aankleden. Hieronder kun je een trailer bekijken waarin bovenstaande DLC wordt getoond.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Bekijk een half uur aan gameplay van de Chrono Cross-remaster

0

Media Bekijk een half uur aan gameplay van de Chrono Cross-remaster

07-04-2022

2

Jeroen

Tapu Bulu debuteert in Pokémon GO met Spring into Spring event

1

Nieuws Tapu Bulu debuteert in Pokémon GO met Spring into Spring event

07-04-2022

2

Icelos

Reageer als eerste!