Nintendo-executive wordt Vice President bij Platinum Games

  • Nieuws

  • 19 jul 22 om 14:42

  • Robin

  • 0

Takao Yamane komt bij Platinum Games als Vice President en Chief Business Officer (CBO).

Takao Yamane heeft over 27 jaar gewerkt voor Nintendo. Hij was de Managing Director voor Sales Planning & Strategy bij Nintendo of Europe en is later verder gegaan als General Manager Licensing Department bij Nintendo Co., Ltd. Ook was hij Vice President van Nintenof of France tot 2007.

Toen er aan Yamane werd gevraagd waarom hij bij Platinum Games was gaan werken gaf hij aan dat dit nodig was om de dromen van zowel Hideki Kamiya (Vice President) en Atsushi Inaba (President) waar te maken. Zo gaf hij als een voorbeeld Project GG, een project dat in 2020 was geteased. Yamane geeft aan dat hij verwacht dat door zijn toevoeging Platinum Games in een nieuw tijdperk terecht zal komen.

20 juli 2022 zal Famitsu een volledig interview delen met Yamane. Wanneer deze vertaald is zullen we dit natuurlijk met jullie delen.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Wat verwachten jullie van Platinum Games en Nintendo, zit er meer achter? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Famitsu

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Fire Emblem Fates uit Nintendo 3DS eShop vanaf februari 2023

0

Nieuws Fire Emblem Fates uit Nintendo 3DS eShop vanaf februari 2023

19-07-2022

2

Erik

Dit zijn de winnaars van Fire Emblem Warriors: Three Hopes-giveaway

12

Prijsvraag Dit zijn de winnaars van Fire Emblem Warriors: Three Hopes-giveaway

19-07-2022

1

Erik

Reageer als eerste!