Super Mario Run viert lancering Wonder met gratis speelbare levels

  • Nieuws

  • 1 nov 23 om 08:44

  • Erik

  • 2

In Super Mario Run kunnen spelers tot en met 30 november elke dag één gratis level spelen. Dit vanwege de lancering van Super Mario Bros. Wonder.

Het gaat om een willekeurig level waar je anders voor moet betalen. Dit level verandert welke dag.

De actie geldt voor alle spelers die Super Mario Run nog niet hebben aangeschaft. Om mee te kunnen doen, moet de meest recente versie geïnstalleerd zijn.

Het is niet de eerste keer dat Nintendo zo’n actie houdt: vanwege The Super Mario Bros. Movie kon je in mei ook al een gratis level per dag spelen.

Super Mario Run is sinds 15 december 2016 verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het is een platformer, maar in tegenstelling tot andere Mario-spellen beweeg je hier automatisch. Je moet slim getimed met je vinger drukken om de levels te completeren. De eerste levels zijn gratis, maar voor het volledige pakket moet je €10,99 betalen.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Nintendo Museum Logo

3

Nieuws Nintendo onthult logo Nintendo Museum

01-11-2023

3

Evelyne

Stardew Valley screenshot

1

Media Stardew Valley-maker deelt meer content voor versie 1.6

31-10-2023

1

Karlijn

Discussieer met ons mee! 2

Martijn

1 nov 23 om 11:05

#11977‍

3557 XP | 413 comments

Voor mij te laat. Ik zie dit niet als een volwaardige Mario-game en eerder als een marketingtool. Dat wordt hier nog extra benadrukt. In het begin vond ik dit best een amusant spelletje, voor een mobiele game. Toen kon ik niet verder zonder te betalen, maar dat weiger ik te doen bij mobiele spellen. Blijft toch de minder uitgebreide versie van een échte Mario-game, dus daar investeer ik geen cent in. Ben al niet zo'n voorstander van Nintendo op de mobiele telefoon.

Gratis levels is wel leuk, al was ik er na die beginperiode wel een beetje mee klaar. De kans dat ik dit spel alsnog ga oppakken, is uiterst klein. Weet niet of er nog veel mensen hier deze actief spelen? Kan me voorstellen dat de aandacht intussen wel weer is overgewaaid. Als ik Mario wil spelen, dan heb ik op de Nintendo Switch genoeg mogelijkheden. Super Mario Run heb ik niet zo hard nodig.

Thijmen

1 nov 23 om 21:41

#11983‍

401 XP | 45 comments

Blijft leuk om te zien dat Nintendo deze game in leven probeert te houden 😂