Super Mario Run laat je nu gratis één level per dag spelen

Er is een nieuwe update voor Super Mario Run beschikbaar waarmee spelers elke dag gratis “één level” kunnen spelen.

Als je na MAR10 Day nog steeds in de stemming bent om Mario-spellen te spelen, is het misschien de moeite waard om Super Mario Run opnieuw te downloaden. Er is een nieuwe update beschikbaar waarmee spelers elke dag gratis “één level” kunnen spelen. Hier is een deel van de patch notes voor de nieuwe update (vertaald):

“Een functie toegevoegd waarin je elke dag één level gratis kunt spelen, zelfs als je Super Mario Run niet hebt gekocht, door ‘m te koppelen aan een Nintendo-account.”

Nintendo of America heeft hetzelfde Super Mario Run-evenement ook op Twitter gedeeld. Dit “speciale evenement” wordt gepromoot in combinatie met de aanstaande release van The Super Mario Bros. Movie.

Super Mario Run is de eerste mobiele game van Nintendo met Mario in de hoofdrol. In de titel komen alle bekende aspecten van voorgaande Mario-games aan bod, maar Mario rent dit keer automatisch van links naar rechts!

Het is vervolgens aan de speler om ervoor te zorgen dat Mario op de juiste momenten springt om obstakels en vijanden te overwinnen. De game is hierdoor eenvoudig met één hand te bedienen. Tevens laat Nintendo weten dat het geen port van een bestaande Mario-game is, maar een volledig nieuwe iteratie.

Vanwege dit evenement is de volledige versie van  Super Mario Run op dit moment afgeprijsd. De prijs is van €9,99 gedaald naar €5,99 in Nederland.

Ga jij wat gratis levels van Super Mario Run spelen, of overweeg je om de volledige versie van het spel te kopen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Life

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

0

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

0

Martijn

Nintendo deelt infographic over Mario-spellen op NSO

0

Media Nintendo deelt infographic over Mario-spellen op NSO

12-03-2023

5

Thijmen

Wat speel je dit weekend? [11 maart] 

3

Special Wat speel je dit weekend? [11 maart] 

11-03-2023

7

Erik

Reageer als eerste!