Summer Game Fest keert terug op 7 juni dit jaar

De Summer Game Fest 2024-presentatie wordt op 7 juni uitgezonden, zo kondigde presentator Geoff Keighley vandaag aan via X.

Het zal worden gehouden in het YouTube Theater in Los Angeles om 14.00 uur PT, 17.00 uur ET, 22.00 uur GMT en 23.00 uur Nederlandse tijd. Voor wie niet fysiek aanwezig is, wordt het event live online uitgezonden.

Volgens de officiële aankondiging zal de Summer Game Fest 2024 showcase verschillende aankondigingen, trailers en meer bevatten. Fans kunnen uitkijken naar de eerste blik op enkele van de meest verwachte games en wat de toekomst brengt voor de videogame-industrie. Eerdere edities leren ons dat er ook de nodige nieuwtjes voor de Nintendo Switch tussen zullen zitten.

Welke game wil jij graag zien tijdens Summer Game Fest? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Geoff Keighley via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [11 mei]

2

Nieuws Wat speel je dit weekend? [11 mei]

11-05-2024

1

Erik

Sea of Stars key art main image

0

Media Sea of Stars is straks met drie spelers tegelijk te spelen

14-03-2024

1

Karlijn

Nintendo deelt minitrailer Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt minitrailer Paper Mario: The Thousand-Year Door

14-03-2024

2

Kitty

Reageer als eerste!