Stray krijgt releasedatum voor Nintendo Switch

  • Media

  • 8 aug 24 om 19:22

  • Coen

  • 0

Je hoeft niet lang de kat meer uit de boom te kijken, de Switch-versie van Stray is bijna uit! Switch eigenaren kunnen bijna aaipoes spelen.

De trailer toont verschillende delen uit het spel en laat meerdere reviewscores zien. Het verschil tussen de versie op de Nintendo Switch en op andere consoles is meteen duidelijk. Naast een lagere resolutie lijken ook de polygonen verminderd. Dat was natuurlijk te verwachten voor een Nintendo Switch versie. Het spel lijkt echter wel soepel te lopen.

Eindelijk is de releasedatum voor de Switch-versie bekend! Dat is geen kattepis!

Stray kwam in 2022 al uit op meerdere platforms en wist hoge reviewscores en prijzen binnen te slepen. Je speelt als een verdwaalde stad in een ondergrondse cyberpunk stad vol robots. Je voelt je dus helemaal als een kat in een vreemd pakhuis. Zielsalleen en ver van huis is het jouw taak een mysterie op te lossen en terug te keren naar je familie. Je zult verschillende gevaren tegenkomen op je reis naar de oppervlakte. Je doet dit echter niet alleen! Je zult vrienden maken met verschillende robots die je allemaal een handje (lees: pootje) helpen.

Haal jij dit kattige avontuur in huis? Of ben je bang dat je een kat in de zak koopt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Youtube kanaal van Nintendo

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Prince of Persia: The Lost Crown-DLC komt uit in september

0

Nieuws Prince of Persia: The Lost Crown-DLC komt uit in september

08-08-2024

2

Rik

Pokémon TCG-sets hinten naar Legends: Z-A-release later in 2025

2

Nieuws Pokémon TCG-sets hinten naar Legends: Z-A-release later in 2025

08-08-2024

3

Robin

Reageer als eerste!