Stemactrice Ash Ketchum praat over laatste opnames

Het 25 jarig bestaan van de Pokémon anime loopt samen met het vrijgeven van de laatste afleveringen. Sarah Natochenny deelt dat het voor haar een “buitengewoon voorrecht” was om al 17 jaar de stem van Ash Ketchum te hebben ingesproken. Ze deelt speciaal voor deze laatste momenten een clip waarin zij te zien is.

Het korte fragment hieronder is gefilmd na de laatste scène van de Pokémon anime To be a Pokémon Master in de studio. Hierin is te zien dat ze erg emotioneel wordt. Ze deelt dat ze zelf niet weet of ze de serie gaat bekijken omdat het voor haar een erg emotioneel deel van haar carrière is. Daarnaast deelt ze een kort bericht aan de Pokémon-fans en bedankt hen voor de jarenlange steun.

De speciale afleveringen van Pokémon Ultimate Journeys zijn uitgebracht op Netflix. Ik heb zoveel geluk gehad om de stem in te mogen spreken van Ash Ketchum de afgelopen 17 jaren. We hebben super veel liefde in Pokémon: To be a Pokémon Master gestopt. Ik hoop dat deze afleveringen jullie ook raken.

De originele stemactrice Veronica Taylor heeft ook een bericht gedeeld op social media hierover. Ze deelt dat Ash Ketchum voor haar veel betekende en bedankt alle trainers voor de steun.

Ik heb van elk moment genoten van deze 10 jaar oude trainer. Het beste wat dit me heeft opgebracht is dat ik alle trainers over de hele wereld heb mogen ontmoeten. Wat een geweldige Pokémon community! Ash Ketchum heeft ons samengebracht om te streven naar de allerbeste worden.

Dit was het laatste deel van de serie waarin Ash Ketchum de hoofdrol speelde. Er is nu een nieuwe serie waar een Liko en Roy op reis gaan genaamd Pokémon Horizons.

Heb jij de Pokémon-serie gekeken? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

Shiver_Splatoon3_Fanart_n1-up_lifegiving_splatfest_Deep Cut Octoling inkling squidkid

3

Nieuws Shiver wint Splatfest ter ere van eerste verjaardag Splatoon 3

11-09-2023

6

Evelyne

Blizzard verbande al 250k valsspelers uit Overwatch 2

3

Nieuws Blizzard verbande al 250k valsspelers uit Overwatch 2

11-09-2023

2

Kitty

Reageer als eerste!