Stardew Valley's "grote toevoegingen" voor Versie 1.6 zijn klaar

De maker van Stardew Valley, Eric Barone, heeft een nieuwe update gedeeld over de voortgang van de 1.6 update van het spel. 

In een kort bericht op X (voorheen Twitter) liet Eric weten dat hij eindelijk klaar is met het toevoegen van “belangrijke nieuwe content” en dat hij zich nu aan het concentreren is op het oplossen van bugs en het oppoetsen van de game totdat de update klaar is. Hij liet ook weten dat hij niet kan wachten totdat iedereen de update kan uitproberen.

Daarnaast heeft Eric Barone ook laten weten dat de 1.6 update “absoluut” dit jaar nog uitkomt. Dit bevestigde hij in een vervolgreactie op een fan. Verder had hij over hoe groot de update zal zijn in vergelijking met de vorige update het volgende te zeggen (vertaald):

“Moeilijk te vergelijken, want 1.5 ging over een groot NIEUW gebied, terwijl 1.6 gaat over het toevoegen van meer aan de oude dingen in het spel, met veel kleine dingen.”

Spelers kunnen in de 1.6 update een nieuw groot festival, twee nieuwe minifestivals, nieuwe content voor de late-game die dieper ingaat op elk van de vaardigheidsgebieden, nieuwe items en craftingrecepten en Joja-alternatieven voor sommige van de end-game quests verwachten. Ze kunnen ook 100+ nieuwe dialoogregels, winteroutfits voor dorpelingen, een nieuw soort beloning voor het voltooien van billboardverzoeken en ondersteuning voor multiplayer voor acht spelers op de PC verwachten. Als laatste worden er ook veel kleine aanvullingen en aanpassingen gemaakt, komt er een nieuw boerderijtype en worden er nieuwe geheimen aan het spel toegevoegd.

Zit jij al helemaal klaar om met de 1.6 update van Stardew Valley te beginnen zodra deze uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Video van Zelda-producent Eiji Aonuma bij Universal Studio’s is verwijderd

6

Nieuws Video van Zelda-producent Eiji Aonuma bij Universal Studio's is verwijderd

28-01-2024

4

Mark

Capcom deelt lanceertrailer van Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

1

Media Capcom deelt lanceertrailer van Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

28-01-2024

1

Mark

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

29 jan 24 om 06:53

#12817‍

5915 XP | 1095 comments

Ik zit er nu echt helemaal midden in, dus kom maar door met die update. Al heb ik wel echt nog genoeg te doen, haha. Zit nu richting einde herfst van het eerste jaar nog, dus voorlopig ben ik sowieso nog wel even zoet. 

Wel jammer dat de 8 speler multiplayer alleen in de PC versie zit, maar is wel begrijpelijk. Misschien ook maar eens daarvoor oppikken voor wat multiplayer met meerdere man.