Stardew Valley-maker deelt update over Versie 1.6

De maker van Stardew Valley heeft nieuwe informatie over Versie 1.6 gedeeld, en zegt dat zijn volledige focus hier nu naar uitgaat.

Eric Barone onthult dat hij een tijdelijke pauze neemt van zijn nieuwe project Haunted Chocolatier om te werken aan Stardew 1.6. Deze volgende versie zal “vooral veranderingen voor modders” bevatten, maar hij vermeldt ook dat er wat nieuwe spelinhoud met de update mee komt.

Het is alweer een tijdje geleden dat we informatie kregen over de ontwikkeling van versie 1.6 van Stardew Valley. Als het werk aan versie 1.6 van Stardew Valley klaar is, zal Barone, zoals hierboven vermeld, weer verder gaan met de ontwikkeling van Haunted Chocolatier.

Vesie 1.5 van Stardew Valley verscheen in februari 2021. Eerder was Eric Barone nog sceptisch of er wel nog een nieuwe update zou komen.

Wat voor nieuwe spelinhoud zou jij graag willen zien in versie 1.6 van Stardew Valley? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Biomutant – Een teleurstellend avontuur

0

Review Biomutant - Een teleurstellend avontuur

13-05-2024

0

Icelos

Trailer Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp introduceert Orange Star

2

Media Trailer Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp introduceert Orange Star

18-04-2023

4

Erik

Hori onthult vijf Zelda: Tears of the Kingdom-accessoires

1

Nieuws Hori onthult vijf Zelda: Tears of the Kingdom-accessoires

17-04-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

17 apr 23 om 22:11

#9600‍

360 XP | 67 comments

Goed om te horen! Ben een groot liefhebber van SV. Eric Barone is een genie maar helaas wel zo'n perfectionist en control freak dat hij alles op zijn eigen manier wil doen, en dit nogal kan leiden tot delays. We gaan het meemaken.