Star Wars Episode I: Jedi Power Battles Remaster aangekondigd

  • Nieuws

  • 10 okt 24 om 17:51

  • Karina

  • 0

Aspyr en Lucasfilm Games hebben een remaster van de klassieke game Star Wars Episode I: Jedi Power Battles aangekondigd. De game komt op 23 januari 2025 naar de Nintendo Switch. Deze vernieuwde versie biedt verbeterde besturing, moderne functies en de mogelijkheid om samen te spelen via lokale coöp.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2000, is Jedi Power Battles een side-scrolling actiegame waarin spelers bekende Jedi zoals Obi-Wan Kenobi, Mace Windu en Qui-Gon Jinn besturen. Deze Jedi vechten tegen de Trade Federation en andere vijanden uit Star Wars: The Phantom Menace. In de remaster zijn alle eerder vergrendelde personages, zoals Darth Maul en Queen Amidala, vanaf het begin speelbaar.

Naast verbeterde graphics biedt de game ook nieuwe personages om te ontgrendelen, klassieke cheatcodes zoals Big Head Mode, en een ‘New Game+’-optie. Spelers kunnen kiezen tussen de originele besturing of een modernere aanpak. De game bevat ook een Versus-modus en meerdere trainingslevels om vaardigheden zoals springen te oefenen.

Hoewel de prijs voor de Switch-versie nog niet bekend is, kun je alvast een eerste indruk krijgen van de remaster door de trailer hierboven te bekijken.

Ga jij deze klassieke Star Wars-game opnieuw beleven op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Mobiele titel Miyamoto maakt overstap naar Switch

0

Nieuws Mobiele titel Miyamoto maakt overstap naar Switch

18-10-2024

0

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

3

Nieuws 'Verrassing' voor wie hele Dragon Quest HD-2D trilogie uitspeelt

10-10-2024

2

Rik

Bekijk 10 minuten aan Mario & Luigi: Brothership gameplay

0

Media Bekijk 10 minuten aan Mario & Luigi: Brothership gameplay

10-10-2024

3

Thijmen

Reageer als eerste!