Spelen met Steph in Wavelengths DLC-trailer Life is Strange: True Colors

  • Nieuws

  • 13 aug 21 om 09:05

  • Kitty

  • 0

De release van beide Life is Strange-games is uitgesteld, maar vandaag kunnen we wel alvast een kijkje nemen bij de ‘Wavelengths’ DLC.

De DLC verschijnt vlak na de release van Life is Strange: True Colors en speelt zich af voorafgaande aan de gebeurtenissen in die game. Hier is wat je kunt verwachten (vertaald):

Stap in Steph’s cabine als de gloednieuwe radiopresentator voor KRCT: Haven’s beste – en enige – radiostation. In vier seizoenen ontdek je meer over Stephs verleden en haar relaties terwijl ze haar stempel drukt op de platenzaak, haar geheimen ontrafelt – en over haar toekomst beslist.

Live in de lucht

Jij bent de DJ: kies platen voor de playlist, ‘ad lib’ je een weg door lokale commercials, en help Steph een origineel nummer te componeren.

Gooi de dobbelsteen

Geef D20-gebaseerd advies aan bellers met zowel serieuze als alledaagse problemen, speel een RPG, en reik een hand uit om weer in contact te komen met een oude vriend.

Trots van een kleine stad

Swipe naar links of rechts op Steph’s dating app matches, en ga met Steph mee als ze herinneringen ophaalt aan het verleden van de Prides.

Een kamer voor haarzelf

Zie hoe de platenzaak door de seizoenen heen verandert als Steph haar persoonlijkheid laat gelden, en ontdek de verborgen geschiedenis en verrassende ruimtes tijdens je ontdekkingstocht.

Volledig nieuwe soundtrack

Hits van Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man, Foals, Hayley Kiyoko, Maribou State, en meer zetten de toon voor Stephs reis, en geven elk een emotionele kick.

Er is ook al een mooie trailer te bekijken, waarin we Stephs eerste dag in de studio zien en een sneak peek van wat de seizoenen gaan brengen!

 

De release voor Life is Strange: True Colors staat nu gepland voor eind 2021.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

0

Nieuws Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

22-10-2024

1

Robin

Nintendo Switch neemt volledige top 30 spelverkopen Japan in

7

Nieuws Nintendo Switch neemt volledige top 30 spelverkopen Japan in

13-08-2021

4

Erik

Ultra Age brengt Bayonetta-achtige gameplay naar Nintendo Switch

1

Nieuws Ultra Age brengt Bayonetta-achtige gameplay naar Nintendo Switch

12-08-2021

1

Erik

Reageer als eerste!