Space Crew: Legendary Edition brengt nieuw intergalactisch management

  • Nieuws

  • 21 okt 21 om 15:00

  • Kitty

  • 0

Vanaf vandaag is Space Crew: Legendary Edition te downloaden via de Nintendo eShop.

De originele Space Crew is een vervolg op bekroonde strategische survivalsimulatiegame Bomber Crew en verscheen op 15 oktober 2020. Spelers die dit spel al hebben, kunnen gratis upgraden naar de Legendary Edition! Deze voegt een schat aan nieuwe content toe, waaronder de epische Android Ambush-campagne en, voor het eerst, de kans om je bemanning buiten het schip mee te nemen naar stations, buitenposten en nieuwe schepen in Away Team-missies. Bekijk ook de nieuwe trailer:

 

Een gloednieuwe campagne – Spelers nemen het op tegen een droidleger geleid door losgeslagen androïden die voorheen geallieerd waren met de United Defence Force. Strijd tegen een heleboel nieuwe vijandelijke kampioenen en schepen in nieuwe missies, met nieuwe uitrusting, kleurstellingen en upgrades beschikbaar voor overwinnende kapiteins om vrij te spelen.
Away Team-missies – Verlaat je schip en ga voor het eerst te voet met drie bemanningsleden op pad naar buitenposten en grote schepen in de volledig NIEUWE Away Team-missies. Het juiste team kiezen is cruciaal om te overleven, want de missies bestaan uit verkenningstochten, puzzels of gevechten… soms zelfs tegen de klok!
Legendarische bemanningsleden – Bouw en personaliseer je ultieme bemanning door legendarische bemanningsleden met geweldige vaardigheden en superieure stats te ontdekken en te redden, om je inspanningen tegen de vijandelijke dreiging te versterken.

Heb jij deze game al of ga je hem nog kopen? Deel het in de comments!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

MotoGP 24 – Met realisme over de finish

0

Review MotoGP 24 - Met realisme over de finish

02-05-2024

0

Thijmen

Nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus

2

Nieuws Nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus

21-10-2021

4

Rik

Verken duistere gangen in gameplaybeelden Tandem: A Tale of Shadows

0

Media Verken duistere gangen in gameplaybeelden Tandem: A Tale of Shadows

21-10-2021

0

Kitty

Reageer als eerste!