South Park: Snow Day krijgt koele gameplaytrailer

Uitgever THQ Nordiq en ontwikkelaars South Park Studios en Question Games hebben een nieuwe trailer op Youtube geplaatst. Die toont de eerste gameplaybeelden van de South Park: Snow Day.

South Park: Snow Day werd aangekondigd in augustus tijdens een THQ Nordic showcase en nu hebben ze ook een gameplaytrailer op sociale media gezet. De trailer toont de omgevingen waarin je kan spelen en de verschillende wapens die je kan gebruiken, zoals een zwaard en schild en pijl en boog. De trailer vertelt ook over de kaarten die je kan gaan gebruiken, zoals ‘Fart Escape’, waarbij je de lucht inschiet door een heel grote scheet te laten. Het is, kort gezegd, een echte South Park-game:

Deze game is een vervolg op de twee vorige South Park-games, maar is dit keer geen RPG. Het is een co-op shooter/hack-‘n-slash waar je alleen, met drie andere vrienden of met willekeurige mensen online je koninkrijk moet beschermen tegen de elfen. Je speelt nog altijd als ‘The New Kid’ van The Stick of Truth and The Fractured But Whole en volgens de trailer belooft het weer een grappige en gewelddadige game te worden.

De releasedatum van South Park: Snow Day is nog niet bekend.

Ben jij geïnteresseerd in South Park: Snow Day? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Trailer Youtube

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Among Us teaset grote cross-over met indietitels

4

Nieuws Among Us teaset grote cross-over met indietitels

23-11-2023

3

Coen

Big Bang Fortnite

0

Nieuws Big Bang-event Fortnite bevat cross-over met Eminem

23-11-2023

1

Evelyne

Reageer als eerste!