Soundtracks Gen 3 Pokémon-spellen nu te beluisteren via YouTube

  • Nieuws

  • 27 feb 24 om 11:25

  • Karina

  • 0

Vandaag, op Pokémon Dag 2024, zijn de soundtracks van de derde generatie Pokémon-spellen toegevoegd aan de Pokémon Game Sound Library en YouTube.

Ter ere van Pokémon Dag 2024 heeft Pokémon Co. een reeks evenementen en activiteiten georganiseerd. Een hoogtepunt van deze viering is de release van de soundtracks van de derde generatie Pokémon-spellen – Ruby, Sapphire, FireRed en LeafGreen – op de Pokémon Game Sound Library en YouTube. Deze geliefde melodieën, ooit exclusief beschikbaar op de Game Boy Advance, zijn nu wereldwijd toegankelijk voor fans.


De Pokémon Game Sound Library is voornamelijk gericht op gebruikers in Japan en Azië en is niet beschikbaar in Europa. Toch zorgt Pokémon Co. ervoor dat fans buiten deze regio’s niet worden buitengesloten. De soundtracks zijn ook geüpload naar YouTube, zodat Pokémon-liefhebbers overal ter wereld kunnen genieten van deze nostalgische deuntjes.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de soundtracks gratis kunnen worden gestreamd en gedownload, Pokémon Co. verzoekt om ze niet voor commerciële doeleinden te gebruiken. Dit respecteert de rechten van de makers en behoudt de integriteit van de inhoud.

Beide video’s kunnen hieronder beluisterd worden:

Pokémon Ruby en Sapphire

Pokémon FireRed en LeafGreen

Wat denk jij? Is dit een hint naar een nieuwe remake? En hoe bevalt deze nieuwe toevoeging van soundtracks jou? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Miraidon centraal in trailer Pokémon Unite

0

Nieuws Miraidon centraal in trailer Pokémon Unite

27-02-2024

2

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Pokémon Presents-presentatie aangekondigd voor volgende week

8

Nieuws Bekijk hier de Pokémon Presents van 27 februari terug

27-02-2024

6

Erik

Reageer als eerste!