Sony CEO spreekt over Legend of Zelda live-action-film

Sony Ceo Kenichiro Yoshida teasde dat fans kunnen verwachten dat de film een geweldig verhaal wordt vol avontuur en ontdekkingen.

Nadat vorig jaar The Super Mario Bros. Movie een hit werd, speculeerden fans al snel over welke franchises ook een film gaan krijgen. The Legend of Zelda werd naast Kirby, Metroid en vele andere genoemd en toen vorig jaar de bevestiging ook kwam is het al een tijdje stil geweest.

De Zelda Movie wordt een samenwerking tussen Nintendo en Sony Pictures. Tijdens Sony’s presentatie tijdens de Consument Electronics Show is teasde de Ceo Kenichiro Yoshida, dat fans kunnen verwachten dat de TLOZ-film een geweldig verhaal wordt vol avontuur en ontdekkingen.

Hoewel het plot nog volledig onbekend is zijn er andere elementen wel al bekend. De film regiseur is Wes Ball, regiseur van de Maze Runner-films, maar ook de nog niet uitgebrachte Kingom of the Planet of the Apes en Mouse Guard. Avi Arad, die onder andere bekend is als producent van de Spider-Man-series zal de film produceren met behulp van Shigeru Miyamoto.

Shigeru Miyamoto deelde het volgende:

Ik en Avi Arad zijn al jaren bezig met deze live-actie film van The Legend of Zelda. Avi Arad heeft al vele megahitfilms geproduceerd, daarom heb ik heb hem gevraagd om deze film met mij te produceren. Inmiddels zijn we officieel bezig met de ontwikkeling van de film waarbij Nintendo veel invloed uitoefent op productie. Het gaat even duren voordat de film voltooid wordt, maar ik hoop dat jullie ernaar uitkijken.

Daarnaast gaan er veel geruchten rond dat er een geanimeerde serie van The Legend of Zelda uitkomt. Echter is hier geen officiële bevestiging van gegeven.

Wanneer denk jij dat de eerste beelden van TLOZ-movie vrijgegeven gaan worden? Laat het ons weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdfbeelding bij Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

0

Nieuws Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

16-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Masahiro Sakurai stopt dit jaar met zijn YouTube-kanaal

1

Nieuws Masahiro Sakurai stopt dit jaar met zijn YouTube-kanaal

09-01-2024

1

Erik

Unity ontslaat 25% van haar werknemers

1

Nieuws Unity ontslaat 25% van haar werknemers

09-01-2024

1

Coen

Discussieer met ons mee! 1

Paul

9 jan 24 om 20:58

#12590‍

3804 XP | 659 comments

Deze headline was echt ondenkbaar 20 jaar geleden!