SONIC X SHADOW GENERATIONS racet naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 1 feb 24 om 00:02

  • Coen

  • 4

SONIC X SHADOW GENERATIONS werd onthuld tijdens de State of Play van 31 januari en komt deze herfst naar de Nintendo Switch.

Sonic Generations kwam oorspronkelijk uit op 1 november 2011 en werd universeel geprezen. Het spel was origineel gemaakt om het twintigste jaar van het snelste egeltje ter wereld te vieren. Nu, 13 jaar later, komt SEGA met een remaster.

Het is echter niet zomaar een remaster, deze game voegt nieuwe content toe. Deze content draait om Shadow the Hedgehog. In de trailer zien we beelden van Shadow die skate door vervormde versies van Radical Highway en Final Chase uit Sonic Adventure 2, Vecht met de Biolizard en lijkt hij Doom’s Eye uit de Shadow The Hedgehog game te volgen.

De Shadow-uitbreiding is niet het enige dat nieuw is aan deze game. De Modern Sonic en Classic Sonic Levels hebben ook een nieuwe laag verf gekregen.

Dat Shadow een grote rol speelt in deze remaster is waarschijnlijk geen toeval. De derde Sonic-film komt later dit jaar uit en Shadow gaat een groot deel van deze toekomstige kaskraker zijn. Met deze duik in Shadows verleden kunnen nieuwe fans zich alvast klaarmaken voor de film.

SONIC X SHADOW GENERATIONS komt deze herfst naar Nintendo Switch.

Haal jij de remaster van deze game in huis? Of laat je deze aan je voorbij schieten?

Bron: Youtube kanaal van Sonic the Hedgehog

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Mario vs Donkey Kong remake nintendo Switch screenshot

1

Nieuws Demo beschikbaar voor Mario vs. Donkey Kong

01-02-2024

3

Dennis

Lanceertrailer voor Eastward DLC Octopia

0

Media Lanceertrailer voor Eastward DLC Octopia

31-01-2024

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 4

reporterdavid

1 feb 24 om 00:20

#12863‍

1226 XP | 244 comments

Juist ja. gewoon vanwege de 3de film.

Lucas

1 feb 24 om 11:22

#12864‍

745 XP | 142 comments

Oh woow! Dit had ik niet verwacht. Hier ben ik heel blij om. Dat hele Shadow gedoe zal mij een rotzorg zijn, maar Sonic Generations staat heel hoog op mijn beste spellen allertijden lijst. (en ik ben geen fan van Sonic games) Ze hebben daar het beste van Sonic Unleashed gepakt en maken het een druk dragelijker. Heel tof. Ga dit zeker opnieuw spelen op de Switch.

Martijn

1 feb 24 om 21:16

#12873‍

3991 XP | 459 comments

Sonic Generations vond ik nog wel leuk om te spelen. Was één van de betere Sonic-games van na de SEGA Megadrive. Kwam niet uit op de Wii destijds, maar had 'm op de PC. Aan Shadow heb ik nog steeds niet zoveel boodschap, maar misschien leuk dat hij er nu ook bij zit.

Beter maken ze er een mooie versie van, wat bij recentere Sonic-games helaas wat tegenviel. Zelfs Sonic Colors, dat op de Wii een grote titel was, kreeg op de Nintendo Switch e.a. behoorlijk wat commentaar. Sonic Generations niet verpesten graag! Het was geen slechte game!

Coen

1 feb 24 om 21:24

#12874‍

287 XP | 23 comments

Ik weet niet of deze informatie helpt, Maar de Sonic Colours remaster is niet gemaakt door Sonic Team. Deze remaster wel! Dus hopelijk is deze van wat hoger caliber.