Sonic Superstars lijkt op 17 oktober uit te komen

Hoewel Sega al veel trailers van Sonic Superstars heeft laten zien, blijft een ding onduidelijk: Wanneer komt het spel uit? Het lijk erop dat we daar nu een mogelijk antwoord op hebben. 

Tot nu toe heeft Sega alleen laten weten dat het spel ergens in het najaar van 2023 verwacht wordt. Target en Gamestop (VS) hebben het spel echter al op hun website vermeld staan met een releasedatum van 17 oktober 2023.

Omdat Sega zelf de officiële releasedatum nog niet heeft bevestigd, blijft dit een tijdelijke vermelding. Als deze releasedatum wel klopt, zou dat betekenen dat zowel Sonic Superstars als Super Mario Bros. Wonder in dezelfde week uit zouden komen.

Verder heeft Sega laatst de officiële key art van Sonic Superstars onthuld, die ook als box art gebruikt gaat worden. De key art is hieronder te bekijken.

sonic superstars main

Denk jij dat Sonic Superstars op 17 oktober 2023 te spelen zal zijn? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Sonic Stadium

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

0

Nieuws Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

21-07-2024

1

Rik

Van Smash Dojo tot Subspace: een terugblik op Smash Bros. Brawl

14

Column Van Smash Dojo tot Subspace: een terugblik op Smash Bros. Brawl

27-06-2023

9

Robin

Mario_Tandwiel_update

4

Nieuws Xbox-baas zegt dat Call of Duty "relatief goed" zou lopen op Switch

26-06-2023

4

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

27 jun 23 om 22:07

#10516‍

5318 XP | 651 comments

Als Sonic Superstars werkelijk ik oktober gaat uitkomen gaat dat absoluut de 2D platformer maand van heel 2023 worden! Laat het maar een groot Mario vs Sonic gevecht worden in de strijd tussen de gaming iconen!