Sonic Frontiers krijgt Sights, Sounds and Speed-update

  • Nieuws

  • 21 mrt 23 om 10:36

  • Dennis

  • 1

Op 23 maart krijgt Sonic Frontiers de eerste grote content-update. Sights, Sounds and Speed voegt nieuwe uitdagingen en een jukebox toe!

De eerste grote content-update voor Sonic Frontiers verschijnt deze week, op 23 maart. De update heeft de naam Sights, Sounds and Speed. In de update zitten een jukebox, een fotomodus en nieuwe Challenge Modes.

Na het voltooien van het hoofdverhaal komen twee nieuwe Challenge Modes beschikbaar. In Cyber Space Challenge moet je zo snel mogelijk verschillende Cyber Spaces halen. Battle Rush laat je vijanden, Guardians en Titans bevestigen met een tijdslimiet.

De fotomodus (Photo Mode) laat je het spel pauzeren om zo mooie kiekjes van Starfall Islands te kunnen maken. In de Jukebox kun je de muziek uit de game eens rustig beluisteren. Dertien tracks zijn meteen beschikbaar. De overige vijftig speel je vrij door Sound Memories te verzamelen.

Sights, Sounds and Speed is de eerste van drie geplande content-updates voor Sonic Frontiers. Dit jaar kunnen we nog twee updates verwachten. In de bovenstaande roadmap is alvast een glimp te zien van wat er komen gaat.

Sonic Frontiers verscheen op 8 november 2022 voor de Nintendo Switch. Het is de eerste open-wereld Sonic titel in de geschiedenis van de snelle egel.

Ga jij Sonic Frontiers weer spelen om de nieuwe content te proberen? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Anonymous;Code verschijnt 8 september 2023 op Nintendo Switch

0

Nieuws Anonymous;Code verschijnt 8 september 2023 op Nintendo Switch

22-03-2023

2

Erik

LEGO kondigt deze week racespel LEGO 2K Drive aan

3

Nieuws LEGO kondigt deze week racespel LEGO 2K Drive aan

21-03-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

22 mrt 23 om 11:48

#9264‍

5188 XP | 640 comments

Een hele welkome update voor mij als screenshot fotograaf want de open wereld van Sonic Frontiers leent zich zeer goed om wat mooie plaatjes in te schieten. Daarnaast is de Jukebox ook een sterke toevoeging want de soundtrack van deze nieuwste Sonic game is van hoog niveau.