Sommige bezoekers breken regels Nintendo Museum

Het Nintendo Museum heeft sinds 2 oktober 2024 haar deuren geopend. Duizenden mensen hebben al een kijkje genomen om alles te zien wat Nintendo tentoonstelt. De meeste bezoekers houden zich netjes aan de regels, terwijl er een aantal dat niet doet. Dit zorgt voor grote ergenissen bij de medewerkers van het museum.

Het Nintendo Museum heeft zelf bekendgemaakt dat bezoekers “standaard regels” breken. In het Museum wordt bij de prototype tentoonstelling duidelijk aangegeven dat er geen foto’s in dit gebied gemaakt mogen worden. Echter trekken mensen zich hier niets van aan en maken veel foto’s, die daarna op social media verschijnen. Daarnaast zijn er bezoekers die controllers van de consoles loskoppelen bij het Super Nintendo demo gedeelte. Sommige bezoekers willen testen of de SNES spellen daadwerkelijk hardware zijn of dat het allemaal via een emulator gaat.

Het is onduidelijk welke stappen het Nintendo Museum gaat nemen om deze overtredingen tegen te gaan. Enkele posts op social media waarin de prototype’s te zien zijn, zijn al verwijderd. Waarschijnlijk worden de regels erg aangescherpt om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Eerder werd er al een limiet gezet op de speciale Nintendo Museum merch die enkel in het Museum te vinden is, zodat het niet doorverkocht kan worden.

Vind jij het terecht dat er geen foto’s gemaakt mogen worden in een museum? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Nintendoevery

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

0

Nieuws Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

25-10-2024

0

Karina

Bekijk volgende week Disney Dreamlight Valley-showcase

0

Nieuws Bekijk volgende week Disney Dreamlight Valley-showcase

25-10-2024

0

Evelyne

Eternights – Apocalyps en dating: een onverwachte combinatie

0

Review Eternights - Apocalyps en dating: een onverwachte combinatie

25-10-2024

2

Karina

Reageer als eerste!