Smash-like Rivals of Aether krijgt vervolg in Rivals 2

Als je al fan was van Dan Fornace Smash-like 2D vechtspel Rivals of Aether, wil je waarschijnlijk Aether Studios in het oog houden voor hun volgende project: Rivals 2.

In plaats van 2D heeft Aether Studios gekozen om Rivals 2 3D te maken. Echter is er op het moment nog niet bekend voor welke systemen het spel uitkomt, maar Aether Studios streeft om Rivals 2 op zoveel mogelijk platformen te publiceren.

Er wordt vooral gefocust op competitive, maar Aether Studios zal zich ook richten op de ervaring als je het spel solo wil spelen. De meeste mechanics keren terug van Rivals of Aether, maar er zullen ook nieuwe mechanics in verschijnen. De nieuwe mechanics zijn geïnspireerd door andere platform vechtspellen. Dit zal onder andere Schilden, grijpen en ledges introduceren. Rivals 2 wordt in de loop van 2024 gepubliceerd. Bekijk de trailer hieronder:

Daarnaast heeft Aether Studios nog een spel uit de hoed getoverd: Dungeons of Aether. Het is een nieuwe rogue-lite turn-based spel. In Dungeons of Aether speel je als één van de vier nieuwe helden en ontrafel je mysteries van the Julesvale Caverns of betreed je de uitdagende dungeons, te zien in de trailer:

Dungeons of Aether wordt 25 oktober uitgebracht op Steam. Het is nog niet bekend of Dungeons of Aether ook naar de Switch zal komen.

Hoop jij dat deze spellen naar de Switch komen? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

1

Karina

Karby_kirby_en_de_vergeten_wereld

2

Nieuws Kirby en de Vergeten Wereld voor tweede week op rij #1 in verkoopcijfers in UK

04-04-2022

3

Kitty

Launch trailer Red Wings: American Aces

0

Nieuws Launch trailer Red Wings: American Aces

04-04-2022

0

Rik

Discussieer met ons mee! 2

DetectivePikachu

4 apr 22 om 18:08

#4353‍

466 XP | 81 comments

Volgens mij loopt de eerste zin van dit artikel niet… “Als je al fan was van Dan Fornace Smash-like 2D vecht Rivals of Aether …” 🥴

Hoe dan ook, een goede brawler/fighter erbij is wat mij betreft altijd welkom. Helaas nog 2 jaar wachten…

lifegiving

4 apr 22 om 18:28

#4354‍

2166 XP | 353 comments

Dankje voor de hulp, we gaan het zo aanpassen! Ik ben zelf ook benieuwd hoe het spel gaat worden en hoeveel meer karakters erin komen. Helaas even wachten.. maar gelukkig zijn er andere spellen tussendoor om te spelen.