Sigurd is de nieuwe Emblem Hero in Fire Emblem Heroes

Nintendo en Intelligent Systems hebben aangekondigd dat Sigurd: Of the Holy War als Emblem Hero aan Fire Emblem Heroes toegevoegd wordt. 

Sigurd verscheen voor het eerst in de game Fire Emblem: Genealogy of the Holy War, die in 1996 exclusief in Japan uitkwam voor de Super Famicom. Daarnaast kwam hij ook voor in Fire Emblem Engage voor de Nintendo Switch. In Fire Emblem Heroes zal Sigurd en ‘Emblem Hero’ zijn. Dit houdt in dat hij tijdens een gevecht met andere heroes kan interacteren om onder andere hun statistieken of speciale aanvallen te verbeteren. Tijdens zijn in-game summoning event is het ook mogelijk om andere 5-sterren Legendarische, Mythische en Emblem Heroes oproepen.

Hieronder is de officiële trailer voor het Het Sigurd: Of the Holy War event te zien:

Het Sigurd: Of the Holy War event is sinds 27 september 2024 live en duurt tot 15 oktober2024. Daarna zal een nieuw evenement van start gaan.

Fire Emblem Heroes is een mobile-game die te downloaden is op iOS en Android apparaten. De game biedt wat je van de serie kunt verwachten: strategische gevechten. Door goed uitgedachte zetten te maken kan je je vijanden verslaan. Je kunt aanvallen door een personage naar een vijand toe te slepen, of hem op een leeg vakje te plaatsen en vervolgens een actie te kiezen.

Ga jij deelnemen aan het Sigurd: Of the Holy War event voor Fire Emblem heroes? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Mobile op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Demo The Smurfs: Dreams krijgt nieuwe trailer

0

Media Demo The Smurfs: Dreams krijgt nieuwe trailer

03-10-2024

0

Jeroen

Zelda: Tears of the Kingdom wint grote prijs in Japan

0

Nieuws Zelda: Tears of the Kingdom wint grote prijs in Japan

30-09-2024

1

Thijmen

NSO-profieliconen van Zelda: Echoes of Wisdom beschikbaar

1

Nieuws NSO-profieliconen van Zelda: Echoes of Wisdom beschikbaar

30-09-2024

1

Evelyne

Reageer als eerste!