SEGA kondigt nieuwe games aan van klassieke franchises

  • Nieuws

  • 8 dec 23 om 12:52

  • Dennis

  • 0

Tijdens de Game Awards kondigde SEGA met één trailer maar liefst vijf nieuwe games aan. Dit zijn allemaal nieuwe delen van klassieke franchises.

SEGA zinspeelde deze week al op een aankondiging tijdens de Game Awards, en gisteravond was het inderdaad zover. Tijdens de awardshow kregen we een trailer te zien waarin maar liefst vijf games werden onthuld. Na een intro zagen we beelden van achtereenvolgens Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe, Streets of Rage en Crazy Taxi. Deze games zijn op dit moment in productie.

Voor een aantal van deze spellen is het voor het eerst in jaren dat er een vervolg verschijnt. Zo stamt het laatste Jet Set Radio-deel uit 2002, en wachten fans al sinds 2008 op een nieuwe Golden Axe. Wanneer en voor welke platforms deze spellen uitkomen is nog onbekend. Wie op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan zich inschrijven op de website van SEGA.

Wat denk jij van de aangekondigde games van SEGA? Zit er een franchise bij waar je blij van wordt? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Nintendo brengt drie games naar NSO+ N64-app

8

Nieuws Nintendo brengt drie games naar NSO+ N64-app

08-12-2023

7

Dennis

[Stembussen gesloten] Stem voor de N1-UP Game of the Year 2023!

3

Special [Stembussen gesloten] Stem voor de N1-UP Game of the Year 2023!

08-12-2023

9

Rik

Reageer als eerste!