SEGA deelt vacature voor mogelijke Mario & Sonic Olympics-game

  • Nieuws

  • 2 jan 23 om 10:46

  • Robin

  • 5

SEGA heeft een nieuwe vacature gedeeld waarin gehint wordt naar een nieuw deel van Mario & Sonic op de Olympische Spelen.

SEGA heeft recentelijk een nieuwe vacature gepost waarin ze zoeken naar iemand die ervaring heeft met het ontwikkelen van games op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en Windows. Hierbij worden links gegeven naar zowel de website van Sonic als die van SEGA’s eigen Olympic Games-titel.

Nintendo en SEGA hebben nu al enkele jaren succes mogen behalen met de Mario & Sonic op Olympische Spelen, waarvan de laatste variant in 2019 uitkwam. In de franchise speel je met de verschillende Mario & Sonic-personages en probeer je de verschillende mini-games te winnen. Het zou zomaar kunnen dat dit om een entree van de Mario & Sonic op de Olympische Spelen gaat.

SEGA heeft in 2020 ook Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game ontwikkeld. Het zou ook goed kunnen dat dit om een officiële titel gaat in plaats van de collaboratie tussen Mario & Sonic. De Olympische Spelen vinden in 2024 in Parijs plaats.

Hoop jij op een Mario & Sonic op de Olympische Spelen of zie je liever een spel met alleen Sonic? Laat het ons weten in de comments!

Een terugblik op de E3 2019 trailer van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020

Bron: SEGA Job Board

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Bandai Namco deelt nieuwe vacature voor 3D-actiegame Nintendo

5

Nieuws Bandai Namco deelt nieuwe vacature voor 3D-actiegame Nintendo

02-01-2023

7

Erik

6 Nintendo Switch-games voor januari 2023

5

Special 6 Nintendo Switch-games voor januari 2023

02-01-2023

6

Erik

Discussieer met ons mee! 5

Yosher

2 jan 23 om 12:15

#8147‍

5899 XP | 1092 comments

Ben zelf echt klaar met deze games eigenlijk, er is in de game echt heel weinig reden om te spelen. Als je iets speelt is het echt zo voorbij, heb je de ceremonie al, en dan hup door naar het volgende evenement. Niet echt leuk maar mijn idee. 

Martijn

2 jan 23 om 14:28

#8150‍

3582 XP | 416 comments

Ooit bracht het Mario en Sonic voor het eerst samen in één game, maar... Daar is het nieuwe intussen ook wel van vergaan. Wilde wel eens zo'n spel proberen, maar ik vergeet steeds dat ze bestaan. Maken niet al teveel indruk op mij, dat ik ze moet halen. Met andere woorden: blijkbaar heb ik hier weinig mee. Dan speel ik liever een Mario Party of Mario-sportspel.

Alleen met Sonic? Nee, want ik ben met Sonic intussen ook wel klaar. Waar ik kortgeleden nog best geïnteresseerd was in die games, kan het mij intussen helemaal niets meer boeien. Sonic Mania was tof, een goede opleving en stap in de goede richting, maar verder presteert die egel nog steeds zwaar ondermaats. Ik ga Sonic Frontiers dan ook niet halen. Er zijn andere games die eerder op mijn lijstje staan. Voorlopig heb ik geen Sonic nodig, mét of zonder Olympische spelen. Geen Mario maakt het wat mij betreft alleen maar nóg minder interessant en middelmatiger. Dan beter met Mario én Sonic, al ga ik 'm vast toch weer niet halen.

Yosher

2 jan 23 om 14:35

#8152‍

5899 XP | 1092 comments

Tja, veel mensen wilden graag een Mario en Sonic game, maar dan een tof avontuur of in ieder geval een platformer met beide personages. Om dan maar keer op keer deze Olympische games te krijgen valt dat ook maar tegen. De games zelf zijn ook nog eens vrij middelmatig in mijn ogen. En ik heb ze tot nu toe allemaal. De volgende sla ik denk ik toch maar eens over...

En ik weet wat je bedoeld met niet veel met Sonic hebben. Dat heb ik zelf al jaren. Heb zelf ook niet echt veel behoefte om Frontiers te halen. Waarschijnlijk haal ik hem uiteindelijk wel als hij goedkoper is (maximaal 20 euro, maar waarschijnlijk pas als hij nog goedkoper is als dat), maar zelfs dan heb ik er niet echt veel behoefte aan. 

Blij dat ik niet de enige ben wat dat betreft.

reporterdavid

2 jan 23 om 14:04

#8149‍

1196 XP | 238 comments

Mario & Sonic op de Xbox/PS consoles... hm, I doubt it. Not gonna happen.

ageQned

2 jan 23 om 21:16

#8156‍

1090 XP | 187 comments

Taja of ze moeten het dit keer totaal anders aanpakken qua ganeplay en speelduur of dit is gewoon niks meer voor mij. Het was geinig voor een paar uurtjes de vorige game, maar was er ook wel weer super snel klaar mee.