Schoonmaken geblazen bij Max Raid Battle-event Pokémon Sword & Shield

  • Nieuws

  • 3 sep 21 om 15:55

  • Erik

  • 0

Pokémon die goed kunnen schoonmaken worden in het zonnetje gezet in Pokémon Sword en Shield. Bij het Max Raid Battle: Cleaning Event maak je onder andere kans op een Shiny Cinccino.

De andere Pokémon die centraal staan, zijn Swablu, Altaria, Rotom Mow en Wimpod. Enkel bij Cinccino heb je bij een 5-sterren Raid een 2% kans op een gegarandeerde Shiny. Je komt ze tot 6 september, 02:00 uur, extra veel tegen bij Pokémon Dens in de Wild Area.

Waarom deze Pokémon gekozen zijn? The Pokémon Company zegt het volgende: “Mow Rotom kan elke tuin netjes houden. Cinccino staat erom bekend om ruimtes schoon te houden en Wimpod staat bekend als ‘Nature’s Cleaner’ door zijn voorliefde voor het opsmikkelen van vuilnis.”

En Swablu en Altaria dan? Hun Pokédex-info geeft uitleg (thanks, Bulbapedia!): “Swablu houdt ervan om zaken schoon te maken. Als het iets vies ziet, dan veegt ‘ie het blinkend schoon met zijn katoenen vleugels.” Enkel voor Altaria kon ik niets vinden, maar die behoudt vast de schoonmaakliefde van zijn pre-evolutie!

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn sinds 15 november 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Game Freak organiseert geregeld Max Raid Battle-evenementen, waarmee je in de Wild Area speciale Pokémon tegen kunt komen. Eind juli stonden Fossil Pokémon bijvoorbeeld centraal.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Game Boy en Game Boy Color-spellen waarschijnlijk richting Nintendo Switch

4

Nieuws Game Boy en Game Boy Color-spellen waarschijnlijk richting Nintendo Switch

03-09-2021

2

Erik

Verwacht meer Project Triangle Strategy tijdens de Tokyo Game Show

1

Nieuws Verwacht meer Project Triangle Strategy tijdens de Tokyo Game Show

03-09-2021

0

Erik

Reageer als eerste!