Scarlet & Violet's Tera Raid-event met Iron Hands is nu live

  • Nieuws

  • 23 mrt 24 om 10:24

  • Erik

  • 0

Het nieuwe Tera Raid-event aan voor Pokémon Scarlet & Violet is live. Ditmaal spelen Iron Hands en Brute Bonnet de hoofdrol.

Iron Hands komt voor in Pokémon Violet, terwijl Brute Bonnet te vangen is voor spelers van Scarlet. Het evenement loopt van vrijdag 22 maart (01:00 uur) tot en met maandag 25 maart (00:59 uur).

De twee Pokémon komen voor in 5-sterren Tera Raids, en kennen een willekeurig Tera Type. Als je de games met het internet verbindt, kun je via de Poké Portal en dan Tera Raid Battle ook de Pokémon uit de andere versie tegenkomen.

Iron Hands en Brute Bonnet zijn beide Paradox Pokémon, en enkel te vangen als je tegen het einde van het hoofdverhaal bent. Iron Hands komt uit de verre toekomst, terwijl Brute Bonnet uit het verre verleden komt.

The Pokémon Company houdt met regelmaat Tera Raid-events in Pokémon Scarlet & Violet. Half februari was er nog eentje vanwege Valentijnsdag, en recentelijk kon je ook de drie starters via een extra moeilijk gevecht in de wacht slepen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Spiritevent Smash Bros. met Mario Wonder en Princess Peach van start

4

Nieuws Spiritevent Smash Bros. met Mario Wonder en Princess Peach van start

23-03-2024

4

Karina

Wat speel je dit weekend? [23 maart] 

3

Special Wat speel je dit weekend? [23 maart] 

23-03-2024

5

Erik

Reageer als eerste!