Samba de Amigo: Party Central krijgt Sonic-content

SEGA heeft onthuld dat Samba de Amigo: Party Central Sonic the Hedgehog-content krijgt wanneer het spel deze zomer exclusief op de Nintendo Switch lanceert.

In deze nieuwe content vergezelt Sonic de sambabal schuddende aap op het podium tijdens twee nummers uit de Sonic the Hedgehog-serie: ‘Escape from the City’ uit Sonic Adventure 2 en ‘Fist Bump’ uit Sonic Forces. Naast de nieuwe nummers wordt er ook een nieuw podium toegevoegd dat gebaseerd is op City Escape uit Sonic Adventure 2.

Samba de Amigo: Party Central is een Ritme-actiespel waarin je de Joy-Cons van de Nintendo Switch op verschillende ritmes moet schudden om punten te behalen. Volg de instructies om te poseren en te dansen. Het spel biedt 40 hits van de populairste genres ter wereld om uit te kiezen en er komen er zelfs meer bij via DLC na de release! Dans met vrienden en familie in de verschillende partystanden. Je kan er zelfs een internationaal feest van maken: ga de dansvloer op met 12 Amigo’s en maximaal 8 vrienden in de spelstand World Party.

Samba de Amigo: Party Central zal vanaf de zomer van 2023 te spelen zijn op de Nintendo Switch.

Ga jij samen met Sonic de dansvloer van Samba de Amigo: Party Central op? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

9

Nieuws E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

29-03-2023

4

Robin

Nintendo Switch (OLED-model) voor Tears of the Kingdom aangekondigd

4

Nieuws Nintendo Switch (OLED-model) voor Tears of the Kingdom aangekondigd

28-03-2023

8

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

29 mrt 23 om 07:42

#9357‍

3875 XP | 729 comments

Oh, deze kwam sowieso binnen. Vraag me af of ook weer Samba bal houders voor de Joycons krijgen?🤔 Iig leuk dat Escape from the City erin komt.