Samba de Amigo keert terug op de Nintendo Switch

In de Nintendo Direct van februari 2023 is aangekondigd dat Samba de Amigo: Party Central deze zomer naar de Nintendo Switch komt.

Betreed het podium en schud erop los in de kleurrijke wereld van Samba de Amigo: Party Central. Het is een ritme-actiespel waarin je de Joy-Cons van de Nintendo Switch op verschillende ritmes moet schudden om punten te behalen. Volg de instructies van het spel om te poseren en te dansen. Het spel biedt 40 hits van de populairste genres ter wereld om uit te kiezen, en na release worden via DLC hits toegevoegd. Dans met vrienden en familie in verschillende partystanden. Je kan er ook een internationaal feest van maken: ga de dansvloer op met twaalf Amigo’s en maximaal acht vrienden in de spelstand World Party. Laat de wereld zien wat je kunt en bestorm de online klassementen.

Het vorige spel uit de Samba de Amigo serie komt uit het jaar 2008 en was nog voor de Nintendo Wii.

Samba de Amigo: Party Central komt deze zomer naar de Nintendo Switch. Een volledige releasedatum wordt nog verwacht.

Wat vind jij van Samba de Amigo: Party Central? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Wat speel je dit weekend? [11 februari] 

4

Special Wat speel je dit weekend? [11 februari] 

11-02-2023

5

Erik

Drie nieuwe Super Mario Bros. Movie-posters gedeeld

0

Media Drie nieuwe Super Mario Bros. Movie-posters gedeeld

10-02-2023

4

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

11 feb 23 om 01:15

#8742‍

3875 XP | 729 comments

Nog nooit de series gespeeld, maar wist wel van het bestaan af. Ik was Amigo wel meestal in Sonic & Allstar racing transformed. Hij heeft zo'n cute, vrolijke, kleurrijke design. Deze komt ook in mijn huis!