Sakamoto hoopt dat Metroid ooit verfilmd gaat worden

  • Nieuws

  • 6 nov 21 om 11:01

  • Erik

  • 4

De director en producer van diverse Metroid-spellen, Yoshio Sakamoto ziet een film met Samus in de hoofdrol wel zitten.

Dit meldt hij tijdens een interview met CNET, die hem vroeg of er ooit een Metroid-film in de pijplijn zit. Sakomoto geeft de volgende reactie:

“Dat is zeker iets interessant. Persoonlijk hoop ik dat het [een Metroid-film] op een dag realiteit wordt.”

Natuurlijk is dit geenszins een bevestiging dat we ooit de avonturen van Samus als premiejager verfilmd zien worden, maar het is wel een bijzonder vooruitzicht niet? Sterker nog: filmdirector Jordan Vogt-Roberts, de director van Kong: Skull Island en een film gebaseerd op Metal Gear Solid, deelde een aantal jaar terug zijn idee van hoe een Metroid-film eruit zou zien (link naar Nintendo Everything).

Nintendo boert de laatste tijd steeds meer in de filmwereld. Er staat een Super Mario-animatie met Chris Pratt in de hoofdrol op de planning voor de kerst van 2022, en er gaan ook al geruchten over een potentiƫle film met Donkey Kong.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Wat spelen jullie dit weekend? [6 november]

5

Special Wat spelen jullie dit weekend? [6 november]

06-11-2021

3

Erik

Puzzelplatformer A Boy and his Blob ontvangt releasetrailer

0

Media Puzzelplatformer A Boy and his Blob ontvangt releasetrailer

06-11-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Lucas

6 nov 21 om 13:08

#2406‍

638 XP | 123 comments

Dat zou zo vet zijn. Als ze Samus dan zo tof maken als in Metroid Dread ben ik helemaal voor.

Yosher

6 nov 21 om 15:29

#2408‍

5899 XP | 1092 comments

Dat zou zeker tof zijn. Er zijn veel fans die graag een Zelda film zouden willen zien, maar gezien Link nooit echt praat zou dat in mijn ogen gewoon moeilijk zijn en misschien minder interessant dan mensen zouden denken. Samus, en Metroid, lenen zich daarom gewoon een stuk makkelijker. Ik zou het zeker kijken.

Apenknul

6 nov 21 om 15:50

#2413‍

3802 XP | 715 comments

Een metroid film Trilogy lijkt me enigszins wel vetjes. In de eerste film Mother Brain als de antagonist, Ridley in de tweede, Dark Samus in de derde.

 

Over het algemeen lijken mij video game verfilmingen wel vetjes. Ik zou graag een GTA film Trilogy zien, of een RDR film. Een DOOM film of een DMC film lijkt me wel lachen, heck zelfs als Among Us een film krijgt, lijkt het me kek.

 

Qua Nintendo films, zie ik graag een vervolg op de Animal Crossing anime film, Splatoon of Starfox zou me ook niet verkeerd staan. Of gewoon Punch-out!! met Mike Tyson en een real life King Hippo. Mother/Earthbound verfilmingen zou ik ook Interessant lijken.

rob1N

7 nov 21 om 00:54

#2419‍

5426 XP | 1045 comments

vaak zijn films afgeleid van games juist slecht. Ik zou het ook wel toejuichen, maar ik verwacht dan ook echt geen hoogstandje.