Rune Factory: Guardians of Azuma officieel onthuld voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 27 aug 24 om 17:19

  • Robin

  • 0

Marvelous Europe heeft een nieuwe Rune Factory aangekondigd. Rune Factory: Guardians of Azuma komt in de lente van 2025 naar de Nintendo Switch.

Nadat er een ramp heeft plaatsgevonden in Azuma zijn de energiebronnen die runes worden genoemd ineens verdwenen. Het land raakte hierdoor verdort. Je speelt als een Earth Dancer die uiteindelijk het land van Azuma weer vruchtbaar en bewoonbaar wilt maken. Dankzij jouw Earth Dancer krachten kan je ervoor zorgen dat gewassen sneller groeien of dat het regent. Je kan ook het land van Azuma ontdekken waar vijanden op de loer liggen. Natuurlijk kunnen die niet op tegen je Earth Dancer krachten. Wanneer je bepaalde monsters verslaat is het mogelijk dat sommige van deze monster terug veranderen in hun mensen vorm.

Uiteindelijk zal je dorpje weer verder groeien en ontmoet je nieuwe mensen waar je relaties mee kan opbouwen zowel romantisch als vriendschappelijk. Rune Factory Guardians of Azuma komt in de lente van 2025 naar de Nintendo Switch.

Ga jij deze titel halen? Of is Rune Factory niks voor jou? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Balatro krijgt cross-over met The Witcher III, Vampire Survivors, Dave the Diver en Among Us

0

Nieuws Balatro krijgt cross-over met The Witcher III, Vampire Survivors, Dave the Diver en Among Us

27-08-2024

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij

1

Nieuws Alle games uit de Indie World & Nintendo Direct: Partner Showcase

27-08-2024

2

Erik

Reageer als eerste!