Rune Factory 3 Special verschijnt 5 september op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 10 mrt 23 om 08:59

  • Erik

  • 0

Marvelous heeft een releasedatum bekend gemaakt voor Rune Factory 3 Special. Op 5 september 2023 verschijnt het spel voor de Nintendo Switch.

De ontwikkelaar doet het nieuws uit de doeken via een nieuwe trailer. Deze laat zien wat je van de remake van deze boerensimulator annex RPG kunt verwachten.

Rune Factory 3 Special is tijdens de Nintendo Direct van september 2022 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De Special-behandeling komt onder andere met HD-graphics, nieuwe 3D-modellen en geoptimaliseerde gameplay. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2011 op de Nintendo DS in Europa.

Marvelous bracht eerder al Rune Factory 4 Special uit voor de Nintendo Switch. Kitty noemde toen dat het “nauwelijks merkbaar was dat je een spel van zes jaar oud speelt” in onze review.

Heb jij het originele Rune Factory 3 gespeeld? Heb jij zin in een opvolger? Laat het weten in de reacties.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Kid Tripp en Digger Dan DX gratis in de 3DS eShop

3

Nieuws Kid Tripp en Digger Dan DX gratis in de 3DS eShop

10-03-2023

4

Dennis

Fan Friday: Ocarina of Time-circuit in Mario Kart 8

3

Special Fan Friday: Ocarina of Time-circuit in Mario Kart 8

10-03-2023

6

Rik

Reageer als eerste!