Rollin' Rascal haalt crowdfundingsdoel en rolt naar Switch

  • Nieuws

  • 15 feb 24 om 12:47

  • Coen

  • 0

De Kickstarter-campagne van de game heeft al meer dan het dubbele van het gevraagde doel binnengehaald en dat betekend dat de game naar de Nintendo Switch komt.

De kickstarter-campagne voor Rollin’ Rascal gaat als een bus. Met nog 22 dagen te gaan voor het einde van de crowdfunding-actie heeft de game al meer dan 100.000 dollars opgehaald. Dit betekend dat de game naast de PC-versie ook een Nintendo Switch-versie gaat krijgen.

Hier volgt wat Curiomatic te vertellen heeft over de Nintendo Switch versie (vertaald):

We zijn erg opgewonden om aan te mogen kondigen dat Rollin’ Rascal officieel naar de Nintendo Switch komt! Iedereen die bijgedragen heeft aan onze Kickstarter-campagne en een digitale versie van de game krijgen kunnen er voor kiezen om de code te verzilveren via steam of de Nintendo Switch. We kunnen niet wachten tot we meer kunnen delen over de Nintendo Switch versie van Rollin’ Rascal.

In Rollin’ Rascal bestuur je (hoe kan het ook anders?) Rascal. Rascal is een razendsnel mannetje dat zichzelf in een bal kan veranderen om zo snelheid op te bouwen als hij bijvoorbeeld van een heuvel rolt. Deze vliegensvlugge 3D platformer doet dan ook erg denken aan Sonic games. In de game ren je door een fantasierijke werelden, versla je epische eindbazen en kun je het zelfs online opnemen tegen andere spelers. De Soundtrack gaat ook bijna net zo hard als Rascal zelf. De game heeft ook een demo die nu te downloaden en spelen is via Steam.

Dit is de eerste game gemaakt door Curiomatic. Een van de oprichters van Curiomatic doet wellicht een belletje rinkelen, Omni Jacala. Hij is namelijk bekend van de neppe Rayman-leak voor Smash Bros. For WiiU die het internet destijds even in brand heeft gezet.  Hij is toen, samen met vrienden een tijd verder gegaan als Smashified op Youtube voordat ze hun naam hebben veranderd in Curiomatic.

Hebben jullie de demo op Steam al geprobeerd? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Curiomatics X-account

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

bowers inside story main

3

Column Met Mario, Luigi en Bowser in de trein

15-02-2024

6

Mitch

Update Pikmin Bloom brengt meer Big Flowers en Mushrooms

1

Nieuws Update Pikmin Bloom brengt meer Big Flowers en Mushrooms

15-02-2024

1

Karina

Reageer als eerste!