RollerCoaster Tycoon Adventures krijgt Deluxe-versie op Switch

  • Nieuws

  • 24 jun 23 om 10:29

  • Kitty

  • 2

Atari heeft aangekondigd dat er een rerelease komt van RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch. Een releasedatum voor deze deluxe-editie is nog niet bekendgemaakt. 

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe krijgt nieuwe content, waaronder 80 extra achtbanen en attracties en een aantal nieuwe seizoensgebonden thematische attracties. Atari werkt ook de interface bij voor gebruik met consolecontrollers en er komt een verbeterde coaster builder. Tegelijk met de release komen de games ook voor het eerst uit voor PlayStation en Xbox.

RollerCoaster Tycoon Adventures verscheen oorspronkelijk op 29 november 2018 op de Switch. Dreon heeft flink gebouwd aan zijn parken, maar hij kon er niet heel enthousiast van worden in zijn review. Hopelijk kunnen de updates van de Deluxe-versie hier verandering in brengen.

In de officiële informatie worden alvast wat details over de deluxe-versie gedeeld (vertaald):

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe is een gestroomlijnde en toegankelijke versie van de decenniaoude pretparkbouwer die de wereld heeft veroverd. Ontwerp parken, pas de ritjes aan, configureer attracties en onderhoud prachtige landschappen, allemaal om de gasten te vermaken en gelukkig te maken. Drie speltypen die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met consolecontrollers dagen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten en je managementvaardigheden te laten zien. Spelers kunnen ook genieten van een groot aantal verbeteringen, zoals een opnieuw ontworpen, gestroomlijnde gebruikersinterface en tientallen andere prestatieverbeteringen.

Belangrijkste functies

– Geüpdatete en geoptimaliseerde versie van Atari’s bestseller RollerCoaster Tycoon Adventures
– Drie speltypen voor afwisseling en herspeelbaarheid: Sandbox, Avontuur en Scenario’s
– Casual, toegankelijke gameplay en vereenvoudigde mechanica maken het een traktatie voor alle leeftijden
– Meer dan 80 nieuwe attracties, zeven soorten achtbanen, nieuwe aanpassingsopties en attracties met een seizoensthema brengen het totaal op 200
– Terreinaanpassingen met vier afzonderlijke omgevingen, waaronder Alpine Mountains, Desert Canyons, Jungle Tropics en Lunar Moonscape
– Gebruik met moderne consolecontrollers is volledig geoptimaliseerd voor een vloeiende en leuke simulatie-ervaring
– Ga uiterst gedetailleerd te werk met landschapsopties om paden en bloemperken te ontwerpen, en voeg struiken, bomen, gebladerte en spannende waterpartijen toe in je park
-Laat je innerlijke kunstenaar de vrije loop met een robuust kleurenwiel om attracties, achtbanen, winkels en restaurants te beschilderen, zodat ze opvallen of de kleur van je park coördineren

Ben jij fan van RollerCoaster Tycoon Adventures? Laat het weten in de comments of 1up dit bericht!

Bron: Atari

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Wat speel je dit weekend? [24 juni]

5

Special Wat speel je dit weekend? [24 juni]

24-06-2023

4

Erik

Hoofdafbeelding bij BirthdayBash-update van Sonic Frontiers verschenen

0

Nieuws Sonic Frontiers' gratis Birthday Bash DLC nu verkrijgbaar

24-06-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

24 jun 23 om 11:35

#10438‍

5426 XP | 1045 comments

Ergens kriebelt het om dit te kopen en spelen. RCT3 heb ik vroeger echt helemaal grijs gespeeld, alleen daarbij was het mogelijk om scenery te downloaden zodat je niet gelimiteerd was aan de scenery sets van de game zelf. 

Fl@ppy

24 jun 23 om 12:26

#10439‍

2791 XP | 540 comments

Ik heb deel 1 en 2 erg veel op pc gespeeld. Kan me alleen niet voorstellen dat het zonder muis lekker speelt. Alleen daarom zou ik hem al over slaan.