Ritmische RPG Keylocker in september naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 16 aug 24 om 17:37

  • Erik

  • 0

Keylocker, een ritmespel annex JRPG, heeft een releasedatum gekregen: het komt op 18 september naar de Nintendo Switch.

Om het nieuws te vieren heeft uitgever Serenity Forge een nieuwe trailer uitgebracht. Deze toont in vogelvlucht het ritmische gevechtssysteem, de personages en het verhaal. Het spel is geïnspireerd door Mario & Luigi en Chrono Trigger.

Keylocker verschijnt naast de Nintendo Switch, ook op pc, PlayStation 5 en Xbox-platformen.

Keylocker heeft een cyberpunksetting. Jij speelt als B0B0, een singer/songwriter, die met de kracht van muziek haar vijanden verslaat. Aanvallen executeer je dan ook op ritmische wijze.

Verwacht het volgende:

  • B0B0 is een ‘Doppelganger’, één van een tweeling geboren als een perfect mens. Als Doppelganger heeft ze heeft een voortbestemd doel, maar eigenlijk heeft ze hier helemaal geen zin in. Aan jou om tegen de corrupte overheid te rebelleren.
  • Je verslaat vijanden in turn-based-gevechten. Aanvallen voer je uit door klassieke ritmespelletjes te voltooien. Je moet bijvoorbeeld op het juiste moment knoppen indrukken.
  • Er zijn verschillende classes, die B0B0 elk een uniek achtergrondverhaal, wapens, vaardigheden en manier van spelen geven. Daarnaast bepalen ze de moeilijkheidsgraad van de game.
  • Keylocker kent meerdere eindes. Bevriend of verraad je stadgenoten om bonden te sluiten of te breken. Zo verander je langzaam de verhaallijn.

Keylocker is eind 2021 al aangekondigd. Na een succesvolle crowdfundingsactie op Kickstarter komt de game ook naar de Nintendo Switch.

Hoe vind jij deze game eruit zien? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Pokemon_All_Nippon_Airways_safety_instruction_video

0

Nieuws Pokémon gaat samenwerking aan met All Nippon Airways

16-08-2024

1

Evelyne

Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged komt naar Nintendo Switch

16-08-2024

1

Rik

Reageer als eerste!