REYNATIS heeft vanaf nu gratis demo op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 4 dagen geleden

  • Erik

  • 0

NIS America heeft een demo voor REYNATIS gelanceerd. Deze is vanaf nu gratis te downloaden via de Nintendo eShop. 

De demo laat je de “openingshoofdstukken” van deze duistere actie-RPG ervaren door het gezicht van de twee hoofdpersonages, Marin Kirizumi en Sari Nishijima. Marin is een student die de sterkste magiër ooit probeert te worden, terwijl de vrouwelijke Sari vroeger een politieagent was. Nu werkt ze voor de Magic Task Force. Ze gaan los op de straten van Shibuya, Tokio.

Het is niet bekend of de opslagdata ook meegenomen wordt naar het volledige spel. Je kunt de demo via de Nintendo eShop downloaden.

NIS America heeft een speciale demotrailer vrijgegeven, deze laat zien wat je kunt verwachten en geeft alvast een voorproefje op het verhaal. Naast de Nintendo Switch, is de demo ook beschikbaar op PlayStation 4, 5 en pc.

REYNATIS draait om twee personen, Marin en Sari, die elk vechten voor hun idealen. Hierbij staat de kwestie magie centraal: wordt deze onderdrukt of juist bevrijd?

Je voert veel gevechten uit, waarbij je slim gebruik maakt tussen twee systemen: Liberation en Suppression Mode. In de eerste kun je de mooiste aanvallen uitvoeren (maar niet verdedigen), terwijl je in de tweede juist enkel aanvallen kunt ontwijken.

Het spel is aangekondigd tijdens de Japanse Nintendo Direct van februari. Het bevat daarnaast een cross-over (link naar YouTube) met de personages van Square Enix’ NEO: The World Ends With You, dat zich ook in Shibuya afspeelt.

REYNATIS verschijnt op 27 september voor onder andere de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Gerucht: foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Gerucht: foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

1

Robin

Hoofdafbeelding bij Octopath Traveler II krijgt zomaar een nieuwe spelmodus

0

Special Wat speel je dit weekend? [14 september]

14-09-2024

3

Erik

Lollipop Chainsaw RePOP krijgt lanceertrailer

0

Media Lollipop Chainsaw RePOP krijgt lanceertrailer

14-09-2024

1

Dreon

Reageer als eerste!